一人一套畫畫下作者痴撚咗線既漫畫

451 回覆
242 Like 7 Dislike
暗黑破壞神!
睇到標題第一時間諗起
而家天空侵犯係個個都識徒手捉子彈,空間轉移,輕鬆用手打爆建築物
網球王子
光頭月乃
應該話直程唔洗捉,用身體彈開啲子彈就得
後面d白痴合體
on9一係就再誇啲啦
網王我唔覺意睇到, 我都識笑同欣賞下佢咁撚有創意
天空係有堆matrix人打交, 但同時又好多普通人, 得閒又講兩句就話咩整合好情緒
就突然好勁, on99
好似上次巴打話, 真心好彩亞人唔係條撚屌寫
gantz都係
不過3分2好好睇嘅
我地東京食屎狗未開聲
港漫有一大堆啦,尤其許景琛嗰堆。你地以為豪鬼屌ken屎忽好誇張?其實仲有赤目司令比武論尊爆袋,比成班hehe玩屎忽玩屎。

佢開天行社嗰陣係威係勢,到後期臨摺前嗰堆漫畫全部痴撚晒線。

街霸對拳皇 後期變武俠漫畫(八神,ken,同豪鬼三分天下?)
生化危機堆喪屍識講嘢,Leon 叫Clare 八婆

之後天行社收皮,佢回歸返玉皇朝出街霸4,吹到係威係勢,結果13期完(腰斬)

90年代尾一大堆game 書(鄺氏嗰堆),全撚部後期都痴撚晒線。
你老咪套請叫我英雄,去到中間都叫OK
一去到女主角同巨型喪屍合體,直到結局全撚部都係垃圾劇情
個結局又爛到仆街
後期感覺係要腰斬,快快完咗佢算。
啲聖獸貶個眼就收伏晒。
堆乜乜食材,分晒隊去收集,點知兩集就搞掂晒
平行天堂
一定係海虎,肥老師個專欄仲好睇過佢啲內容
有正常過?

新嗰啲邊度有得睇睇完小泉個仔贏咗之後有人話小泉喺月球未死就無咗
而家唔係個妹想毀滅個空間
而個管理者想成為神咩
個主線應該係睇下邊個做到神定係個空間消失
GANTZ殺戮都市
成個世界都係AB型血
啱啱回post 講開呢兩段,點知後面有人講
reborn
十年後
大地指環
真係經典 不過嗰個年代港漫咁多競爭
唔痴線好難突圍
明明之前好好睇 我重儲起左成套
而家狗都唔屌 我已經放棄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞