一人一套畫畫下作者痴撚咗線既漫畫

451 回覆
242 Like 7 Dislike
Satanophany
睇痴線漫畫就好似吸毒咁,明知係伏都繼續啪落去
日式麵包王
飛輪少年
食戟之靈
死神
港漫生化危機,後面啲原創故事痴鳩晒

打小左套網球王子
中後期開始暴走 新網球王子直頭痴線級
港漫都係係痴線經典,以前睇拳皇到97都正正常常跟日本故事
到咗98因爲無故事成個故仔都係自己鳩up出黎

呢個真係世界級
見好多人講網王,其實唔知點解呢套野個編輯仲會被佢出到套新網王出黎
PS4 隻JUMP FORCE無加到網王落去真係可惜
好似幾好睇wo
有冇source?
bio2 港漫你以為好痴線咩
但睇番之後電影同bio 456
其實好多位都神預言
再之後果d.....

原來 97 98 都幾好睇
尤其97 吹得來又幾好睇
閃靈二人組
直到第一次無限城都好好睇, 之後無啦啦整篇9唔搭8去玩咭
喰種
魔笛又係癲撚左到後期
睇多次天上天下 完全唔知佢想講咩
前果幾集講第一部男主同佢女友段回憶又係好睇到癲
後期個個一開波就直接極大魔法互轟
d戰鬥畫面完全唔知發生緊咩事

btw講真天空侵犯同呢個post大部份提起ge比起我覺得算冇乜野

主線黎講都算一路都有鋪有進展,

同破壞獸彼岸島呢d比好明顯作者係完全冇諗過之後點發展寫一話諗一話過骨就算

能力痴線呢點佢設定上就係戴左面具就會不斷解放能力,咁你唔通又話One piece食粒果實就勁唔合理咩網王果d先真係能力完全唔應該出現
利伸好鍾意大天使個角色
現真身仲要咁靚仔
你唔覺得大天使成個撒亞人咁咩
銀魂
一開始個背景明明正正常常
睇左陣發覺佢完全係痴撚線
著正義套裝先係真正ge佢
彼岸島真係痴線

明哥由幾高跌落黎,受幾重嘅傷,都可以兩格內變正常
以前仲要戴口罩打吸血鬼,有滴血滴落個FD隻眼即變吸血鬼
但明哥可以次次打到成身血

邪鬼外形越黎越癲,最新果隻春袋阿伯,最後真係斬佢春袋
再唔好講一堆做愛畫面

最痴線係劇情重覆得黎,仲要拖,打隻邪鬼都打幾個禮拜
除左頭兩三頁外有正常過?

雖然真係幾好睇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞