一人一套畫畫下作者痴撚咗線既漫畫

451 回覆
242 Like 7 Dislike
但許生套bio 3真係正常到唔似港漫
街霸每一版都係後期亂黎,有許景琛條撚樣就知個結局一係爛,一係痴咗線
記得域加俾人雞姦,仲打爛咗佢個面具顏射⋯
但唔肯定係咪許景琛
總之都係砰砰砰轟轟轟,之後發覺係邪眼嘅幻覺,主角再講句:剛好一分鐘。之後對方就輸,點知原來對方一直都係忠嘅,就BBQ一齊去下一關再打過。
作者係再cls 啲嘅情況下,可能會有
1) 將個網球打出地球,上宇宙
2) 啲球員開始有替身能力(閃電十一人)
3) 有外星人隊嚟挑機
替身有啦?睇過有條片有個海盜船長出黎捅對手一刀ma
火武開始係ok嘅,人物設定唔錯。
但過一陣就大獲喇,個個奸嘅最後都入埋華興,又甚少寫死啲角色喎,搞到華興多人到滿瀉,但入到去又變忽然弱化(金羅漢一出黎打偏天下無適手,一入華興,人西求其都抽低佢

啲人多到好快唔記得
剩係得嗰個人有,我講係全部人都有,好似jojo 咁。
BTW, 網王算係第一套真係頂唔順 quit 咗嘅體育系漫畫。
街霸4得13期好似係CAPCOM放版權規定期數喎

睇過訪問話o個時開始game改篇漫畫批版權開始嚴謹,要頁頁都要俾CAPCOM過目過先批得

不過都係因為90年代亂咁o黎,整臭佢地個朵先會咁完全係咎由自取
呢個又係一開始就痴撚線
發覺成個POST追晒12頁入面提過既野我都睇過晒
大地指環真係
借o的意用o黎出新精品食尾水
寶石之國算唔算
最新一話真係心諗wtf不過好睇
估係被逼腰斬
芥邊大魔王、上帝、4大天使呢啲都未講
我覺得一開始圍內打都仲可接受,係上左船開始打外人先越打越痴線
呢套好睇,每次高潮位就有膠野/ 神轉折
成套有劇情有笑位有賣肉(基
每星期都睇到好期待下一話
想知尾形bb點
呢本嘢真心推介,係有少少複雜啫(尤其電波塔估數字嗰到)

個作者最神係第5,6集嘅伏線,竟然最後收番晒
成個故事串得埋,一還扣一環(明顯有事先plan過)

最痴線嘅,係嗰陣大陸噬謊者吧有神人最後估到結局,喺最後對創一嗰場開波嗰陣已估到用XX贏(亦可惜比佢估到,所以無咗個驚喜)

利申:噬謊者絕對係我睇過嘅top 3漫畫
伽羅
但街霸4開咗好多伏線,完嗰陣完全無解釋過
睇完第一集
ok喎
之後睇下後面⋯⋯
明顯癲撚咗
係覺得作者好堅嗰種癡撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞