一人一套畫畫下作者痴撚咗線既漫畫

451 回覆
242 Like 7 Dislike
CHING提一提, 又係時候去睇下隻邪鬼死左未
網王,一早癲撚左
分消楚爛尾同痴線
起碼家教劇情未算暴走,設定上仲合理
不過六弔花就真係
十字架與吸血鬼
作者D畫功痴左線

網球王子第一部最尾都算啦,打網球打到又剝奪五感又剩,重有個球場騙子,copy 人地啲招識威力一樣都算,重要連個樣都可以 copy 埋,算點。好又繼續睇吓第二部,屌你老味,重西撚個足球小將,打個波可以好似電鑽咁鑽穿棵樹,接個波又會成個人彈去後面石屎牆度撞落去,都重未夠喉,重要成個人大字形鑲咗落石屎牆裡面,啲石屎裂開晒。咁重點撚樣睇落去呀!呢啲人都重要只係高中生隊,咁職業級點算?
copy 人地啲招威力一樣都算
tolove
費達拿一球可以打爆成個網球場
差唔多集集都黎個超展開
但痴撚線得黎又幾好睇
火影
費達拿拿度喺網王世界應該連小學都不如
好似話職業水平嗰堆全部都跟住神化曬
Gantz
痴撚線作者水無月
開頭神作少少咸多多趣
佢特登
佢想完但係編輯唔俾
所以鳩畫抗議
嗰陣港漫大部份都係虎頭蛇尾,好大程度係見賣得就無限期咁作落去,之後個作者要走/版權比第二間搶咗/唔賣得,就夾粗完咗佢。最慘係港漫有唔少試驗性但好嘅港漫係因為無宣傳而無人睇。
月乃都講話自己好大壓力先鏟光頭 暗示晒
極黑的布倫希爾特
再畫落去都唔知點收科,邊有咁多星球俾佢地食
彼岸島
搞錯咗喇,係初中生已經係咁

最撚過份係有條友打開雙打嘅,有場打單打,唔夠抽講句:

我都係適合打雙打呢
之後分身變咗兩個人

第一部尾已經好多人物,點知第二部一口氣再加一大高中嘅人物落去。用兩塊板打波又有,塊板得兩條線都有班高中部一出,之前班百年一見、史上最強嘅初中部全部食晒屎(明明話過佢地天才到係日本希望架?)

啲人多到要有班日本仔去徳國隊、美國隊度參賽(外援?)

啲招奪去你5官、將對方釘十字架、用波去打人上看台、影分身、利用地球轉動高速移位,要幾誇都有

天依無縫的接波講到有幾勁唔知幾多人先有一個練得成,結果一到第二部仲賤過雞。自問幾爛嘅書都好少cut,睇到尾(鬼眼狂刀、閃靈二人組,我都捱到尾。足球小將都仲追緊),但網王真係頂唔撚順。
怪怪守護神
後期變撚咗H 漫咁
呢幾集都開緊波入正題結果係都要加個顏射幼女,個作者真係痴起上黎唔係人咁品
但佢唔病發果陣畫認真劇情又好正
高中已可以打到對方飛上看台差唔多最高嗰度(仲要落地有爆炸)
我估職業嗰啲應該係戰爭武器,開個波炸爛個國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞