召集所有紋身愛好者(9)

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
巴打介唔介意做我半日/ 幾個鐘model

想問下呢啲紋身啲色係咪會好快就甩
想紋寵物,但聽人講話過一段時間啲顏色會化開一pat野咁 好驚
之前紋5千咁上下
有一個答我一萬 咪答佢儲下錢先
有無巴絲知香港邊度紋tribal好
靚 揾邊個紋嫁?

最後一次填窿同美化紋個摺位真係好撚痛我諗我紋手都咁痛好難紋其他位
靚 揾邊個紋嫁?[/quote]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009801556096
呢位師傅,我真係好願意吹奏佢,我咁黑嘅皮膚佢都好盡力做好呢個作品,有時痛到忍唔住郁一郁佢又收得切 啲線又直又靚,最重要係快手同埋爽脆。佢係我紋過最痛性價比嘅人

最後一次填窿同美化紋個摺位真係好撚痛我諗我紋手都咁痛好難紋其他位
靚 揾邊個紋嫁?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009801556096
呢位師傅,我真係好願意吹奏佢,我咁黑嘅皮膚佢都好盡力做好呢個作品,有時痛到忍唔住郁一郁佢又收得切 啲線又直又靚,最重要係快手同埋爽脆。佢係我紋過最痛性價比嘅人
其實我覺得唔可以用價錢定
放響身一世嘛我寧願儲好錢先紋都好過就價格夾硬紋
我之前都問過murklai幾次都問到有d唔好意思
但佢都有耐性覆我、最後儲左幾個月錢紋!好撚正,值得!
收5千嗰紋身師會起稿我睇左先
可以大家傾圖傾到滿意先去紋
一萬既紋身師 要到紋嗰日先知會點紋
我自己麻麻地呢樣

我自己就好鍾意依家嗰紋身
所以都係睇自己覺得值唔值
唔係喎,murklai呢種級數都會比左圖我先呀
佢好似係紋前2星期出圖、改3次
我講我自己之前位師傅唔比圖姐
無話其他人唔比圖
一月中紋完背脊到而家沖完涼之後抹身毛巾好多黑色藍色係咪個紋身甩色係咪正常
係咪條毛巾甩色
正路係紋完頭兩日先有
我條毛巾藍色白色但係平時都唔甩聽日換條新毛巾試吓
ching sick ball
我前年都搵murklai整,好撚正
得獎級黎講佢真係好有禮貌又靚
但佢係最後3日先出圖見佢忙到飛起都唔好意思吹佢
好多呢啲亂報價,呃鳩啲第一次紋身既人
4800-5200
講真紋身呢啲價唔貴
不過呢間就
係唔貴,我都有啲手掌咁大既紋身但貴
不過呢兩間真係俾錢我都唔紋
咁有邊間紋寵物會好啲 想紋彩色
但上面呢一類又會化曬 唔通要紋返黑色先得

係咪要紋呢類先得 呢類又覺得太花
8月都去搵佢紋

其實呢種叫咩風格,好dark好撚正
香港有冇類似風格既紋身師
似印水紙多過似紋身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞