召集所有紋身愛好者(9)

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
好想紋把劍
想問下紋個10x20cm既圖案大概幾錢先合理?
大家好!我係一位紋身學徒來自freedom tattoo, 最近搵緊d想紋身既朋友黎搵我紋身, 但暫時只會做10位, 如果有興趣可以睇下我 ig : dennisleletattoo 直接msg 搵我傾都可以 希望可以見到你
幾時搞?
睇完ig見一d你既畫幾靚,但又見到你個lihkg account開好多膠post...
個account 係讀書時期好多朋友一齊用,搵我傾過計就知我膠唔膠啦
6月喎 仲有段期間
我會去

我想紋呢款圖,有無巴絲推薦下邊個artist好同大慨價錢
每個紋身師唔同價錢同收費
同埋人地鐘意既野未必你鐘意
識野 我都搵左佢兩次
東京仲有咩紋身師好呀紋日式
佢覆左我價錢,$4000。7月會番去韓國
我比既圖係half sleeve arm 大細。
唔知$4000係hkd ,定咩
似美金
我炸晒成隻手內外,上年斷鐘計25萬won一個鐘,即係1700左右
紋咗30個鐘
當你上臂外圍,我紋咗9個鐘
計返加價可能差唔多真係4000美金
美金既真係負擔唔到住。

最後一次填窿同美化紋個摺位真係好撚痛我諗我紋手都咁痛好難紋其他位
紋過真人未?
好靚,巴打成隻手搞左幾耐到同埋幾錢左右?
兩萬5 分咗5次 大約25-30個鍾左右
紋過自己
真係唔知佢點報 但呢幅喺佢手上應該二萬幾都做到 佢三個鐘以上就5000蚊當一節 上次有一節紋咗8個幾鐘回晒本唔夠三個鐘就一個鐘千五咁收
你facebook搵佢 black altar tattoo / Tin Wai Guo
第一次紋身,幾大撻既line work, 依家第五日隻手痕到痴撚線,日光日白仲可以忍住唔R佢,但訓教可以點撚算,好驚會掂佢,戴手套訓會識得自己除左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞