巴西預言家預言 2019年5月23日9點 香港出現黎克特製7級大地震

1001 回覆
1319 Like 104 Dislike
係就快撚d 唔中死全家
會唔會未震就爆po先
lm等睇23號
係就快啦
我預言2019年5月23日9點香港100%唔會地震
睇下係朱瑟里諾定係我嘅預言準D
呀朱西教授係咪睇錯紅磡火車站做中環呀
香港都有7級,咁離板塊斷裂或者新火山誕生都不遠矣

到時唔會只有香港死幾千,冚球剷都差唔幾
二、如果中國在2019年5月10日發生M6.9地震,香港可能不會在隨後的13天發生M7.0大地震,原因是能量轉移;

今日最新既新聞 :
吉林松原市寧江區5.1級地震 暫未有傷亡報告
http://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/1502992/

雖然時間上遲咗一星期,但咁算唔算係畀佢摱車邊講中咗
6.9級同5.1級你知唔知係爭差唔多成100倍....
23號過逃犯?
人踩人走鬼造成的大地震
寓言
我話「摱車邊」係指佢所預言既發生時間,以及發生地震呢件事上面都算係勉強講中
畢竟地震唔係時常發生,佢講到有地震呢件事,加上發生時間只係同預言相差一星期,我覺得已經算係中咗少少
咁當然,如果連地震強度都講中的話,咁就真係好勁啦,但咁的話就係講中好多,而唔係講中少少,更加唔會係叫「摱車邊」囉
二、如果中國在2019年5月10日發生M6.9地震,香港可能不會在隨後的13天發生M7.0大地震,原因是能量轉移;

今日最新既新聞 :
吉林松原市寧江區5.1級地震 暫未有傷亡報告
http://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/1502992/

雖然時間上遲咗一星期,但咁算唔算係畀佢摱車邊講中咗
6.9級同5.1級你知唔知係爭差唔多成100倍....
我話「摱車邊」係指佢所預言既發生時間,以及發生地震呢件事上面都算係勉強講中
畢竟地震唔係時常發生,佢講到有地震呢件事,加上發生時間只係同預言相差一星期,我覺得已經算係中咗少少
咁當然,如果連地震強度都講中的話,咁就真係好勁啦,但咁的話就係講中好多,而唔係講中少少,更加唔會係叫「摱車邊」囉

不適用於支那西部四川果d幾日一次M4+啦
所以真係掹車邊都唔算
大家可以唔洗再幻想
係震麻煩震死曬西環嗰班人
如果越是淺層地震 威力更強大
最好全部高官都走唔甩
仲有5日
係中先好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞