巴西預言家預言 2019年5月23日9點 香港出現黎克特製7級大地震

1001 回覆
1319 Like 104 Dislike
係就好,三峽大霸導彈地震頻繁
支那港澳豬橋引嚟超級颱風
支那低鐵同支灣區引嚟地震一 d 都唔奇
就算99%都好 個結果都係得兩個
一係中 一係唔中
留名 binc
Binc 準備
篇野啱曬等緊財富轉移既連登仔口味, 夠曬juicy
要返工 不了
點解黎克咁仆街???要走黎香港特制個地震出黎
咪就係
懶到連作個預言背景都懶。 話車公報夢都好過自稱預言家blablabla.
如果係真 應該要擔心大亞灣先
係就快 香港都快被中共玩完
2012又好,927又好,UFO又好,有咩事發生都唔驚,,要鳩縮唔出街都實有得食~~
當然,,到有日真係出現 全香港範圍MAP炮 就咩都唔使

放在廚房櫃的鑵頭同米,[現鑵頭總存貨有$10000左右]米有50kg
由歐洲火腿,到中國午餐肉,回煱肉,豆,菜,金寶湯

一箱箱未開太多,放到出廳[依d全部係魚]

水污染,未驚~~~現有16箱 1.5L X12
其實一向飲樽裝水好耐,現在D水喉水煮完都飲到唔舒服
即食面 有 5箱左右啦

另外,打邊爐石油氣有存貨 21支,,

來吧~~~
大混亂~~~
特大災難~~~
無水~~無電~~無野買的日子呀~~~

期待,手持午餐肉就可以有西屌的日子
我預言林鄭會連任
55% 勁撚到佢呀
我都識講啦咁
無發生 就話果45%出現左
好呀
留名一身蟻
想睇7級地震
紅磡站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞