【推到完場】2020美國總統選舉 Bernie Sanders 討論區/粉絲帖/新聞張貼站 (1)

129 回覆
10 Like 61 Dislike
左膠都係返Reddit safe zone圍爐啦

連登係右翼法西斯

#THISISMAGACOUNTRY
叫super mod鎖鳩你地post
右翼safe space
打破同溫層由我做起
唔好呀

派直升機送你上去
真左翼囉
不過佢幾老下
Where is Rubio
trump will run
no Rubio
可以理解本土撚撐trump嘅心理
畢竟佢姿態上好似好多反中動作
彷彿幫香港長年被大陸打壓出咗啖氣咁

不過作為decent嘅人始終好害怕仇恨/bigoted政治為世界帶來嘅後果
反trans反abortion呢啲都係文明倒退
畀佢打倒到中國但世界要活喺trump價值都一樣係咁難頂
講到自己咁decent
點睇墨西哥非法難民隊冧守法美國公民?

極左性別研究已經去到反科學程度你又點睇?

你識得講仇恨 點解每次示威都係左派毆打右派 Covington單嘢有樣你睇

Trump基本上無間斷俾左派人身攻擊死亡恐嚇 調返轉希拉蕊最多都係俾人改到坐監 共和黨支持者明顯比對面文明冷靜

Abortion好少人話要禁 大部份只係唔想政府出錢 雖然係基督教原因為主 不過你點睇後期墮胎? 如果個細路早產已經生咗出嚟
難民殺美國人唔知你講邊單
用咗幾個key word搵都搵唔到
就算有都應該係好個別 否則應該通晒天

個別性別研究係咪反科學需要驗證 冇睇過相關研究不便評價
但性別不安、性別重置呢啲一早已經被醫學、科學、心理學等認同,否定transgender先係唔科學

Covington單嘢都係搵唔到左派毆打右派,兩邊都係和平示威,你最多可以話Washington post引導人相信個𡃁仔挑釁在先

你要我舉例都可以喺網上搵到好多white suprematist反有色人種嘅rallies,說話可以冇底線,你唔好諗住割席話佢地唔係共和黨人呀,佢地個個帶MAGA帽架

Covington個rally個主題已經係anti abortion,成班示威者都係MAGA點會少人話要禁?而且唔好刻意用late term abortion黎淡化republican對呢樣嘢嘅取態,成個黨包括trump都係pro life未聽過?係early同late term都唔畀呀
香港民主人權法
其實sanders 仲反中,佢係中國人權一日唔改善,deal 都唔撚deal 果種 你買乜鳩大豆,飛機,技術點唔轉移,你唔搞掂人權就話知你食香果種
反之特朗普如果同中國deal得成可以讓利畀美國
隨時friend過打band乜鳩人權都唔理
跣鳩連登仔鑊金
最左唔係綠色力量咩
特朗普有政績,佢好難贏,但無可否認佢係民主黨最具競爭力嘅候選人
侵其實似白色力量多d
我撐侵因為我係hong kong white trash
仲有唔好計果堆深藍/紅州,sanders 大炒呀婆既地方就係Trump 贏既地方,所以trump 同Sanders 某程度上支持者高度重疊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞