【推到完場】2020美國總統選舉 Bernie Sanders 討論區/粉絲帖/新聞張貼站 (1)

129 回覆
10 Like 61 Dislike
push
ok 咁我認真答你
你所提到既要點 特朗普全部做緊
點解我要冒險選一個新?
你覺得佢三十年冇變過 仲叫我track record
咁特朗普唔通有變過?
今日既反中熱潮係特朗普帶起
民主黨空有夢想 到頭來三十年一事無成
所支持既野原來比對家共和黨做哂
咁請問佢係咪入錯黨?
民主黨係一個左膠黨 你肯定只係選一個人咁簡單?
男人共廁、難民議題你覺得唔會同時入閘?
就算佢選到 最後咪好似奧巴馬咁發左場夢
美國同而家既世界唔係要e d野
// 咁特朗普唔通有變過?//
成堆人見到個左字就衝入黎
明明我個標題無寫左翼
特朗普十幾年前既所有訪問
包括對支加稅 起牆 全部都係從一而終
你用個左膠西去睇 梗係乜都睇唔到
係啊捐錢畀民主黨添
支持左膠
佢偶像列根咪又係咁
I didn't leave my party
如果講黨藉,侵侵其實兩次加入民主黨,一次third party同三次共和黨
你肯定特朗普支持民主黨果陣係而家咁極左?
發現民主黨遠行遠遠即時退黨係有問題?

倪匡年輕時候都支持過共產黨
所以佢而家係共產主義者?
叻仔冇野好講
繼續雙重標準啦左膠特色黎
所以2020年民主黨輸梗 我地落定時間囊到時睇邊個岩囉
嘈黎冇意思

FEEL THE BURN, YOU FUCKING FAG.
WE SHOVE MAGA MESSAGE UP YOUR ASS
民主黨都叫左
會唔會係你共和黨太右啊
而家桑德斯超高富人marginal tax 呢項提議
eisenhower嘅時候有
Theodore Roosevelt 都提出過

根本係美國班neoliberal將經濟領域推向極右
民主黨都唔左 唔好意思 你本身就係一個笑話黎

MAKE
AMERICA
GROSS
AGAIN,
TRUMPTARD
BERNIE THE CUCK

#STILLYOURPRESIDENT
原來eisenhower同theodore roosevelt都係民主黨員來㗎
地下民主黨員無處不在
TRUMP THE SNOWFLAKE

#TRIGGERWARNINGFOR/POL/TARD
“Party switch”呀嘛 Teddy當年係progressive嚟

當年民主黨:
係咪怕Sanders怕到要係連登brigade

淨係講道牆都已經見到侵日會有幾廢啦
頭兩年有哂兩院完全唔講起牆,
一到midterm前兩個禮拜先開始話要起wall
又成日搬龍門,一時wall一時steel slats
到左blue wave 1.0 冇左house of representatives 先至起"wall"
原本民主黨肯讓步比5.7B 侵侵起wall
侵侵自以為可以negotiate個好d既deal拒絕左
跟住搞個shut down成場大龍鳳
而家approve左個bill有幾錢?
1.3B點解重少左既
而家緊急狀態令之後比16個州告
Art of the deal

佢一開始有兩院有majority既時候就起牆會有人阻到佢咩
好明顯係佢廢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞