嚴選鰂魚涌/太古劣食

455 回覆
116 Like 4 Dislike
如果係講太古城中心,我只會去大家樂/老麥/APITA
大家樂/老麥,廉價頹食,無期望所以無失望
APITA算正正常常,有返少少性價比
我太古城撚有時直接坐720落灣仔食
車程先6-8分鐘,多幾多選擇呀
市川係垃圾中既大佬
照燒雞扒比佢燒到又黑晒又硬
份量又少
質素頹過我落APITA超市買飯盒
Food le parc個飯都好食過佢
饗和民 食食下推垃圾車入黎開蓋
仆你個街
聽講海山樓商場會開番KFC
好事黎,住附近宜家剩係食莉苑同老麥,完全唔知有咩好食
呢個場真係 重裝完又係得舊客百佳大家樂萬寧
如果開返都係咁難食都冇用
北角 筲箕灣KFC都好正常係太古個間難食到完全不作考慮
座忘左邊再左邊好大個間茶餐廳係最最最難食個間
佢個LUNCH成日整埋D濕9 fusion 野難食到癲
點解間野仲唔汁架
成條街嘅茶記都係垃圾
肉骨茶係咪講緊馬來亞春色 啲喇沙都唔錯
好少見有得配飯嘅喇沙
有無啲健康又唔太劣嘅餐廳
坐忘
Yo Bago
生記 金峰
Nakayo食堂燒魚定食

不過呢兩區健康既真係唔多
一定係新樂園
依家過左夜晚12點冇野食
康怡間丸龜 不幸地食左兩次都好差
熱烏冬比碗無出煙暖既我 啲員工態度又差
成日行過都見到佢地係到玩 行到過去叫野又黑口黑面
康怡間丸龜 不幸地食左兩次都好差
熱烏冬比碗無出煙暖既我 啲員工態度又差
成日行過都見到佢地係到玩 行到過去叫野又黑口黑面

呢樣真
成間店奇奇怪怪咁
行多兩步去apita嗰間啦
有 兩間好大對比
班友係倒米既,9點就話賣晒,個個黑口黑面兼串柒柒
究竟開譚仔係咪fake new
開三哥 係康怡個邊 圍晒板有晒三哥logo
好食:坐忘(個豬軟骨),旺記(個特濃番茄湯同叉蛋飯)
一般/正常:利宛,鯛魚(我覺少貴,但個魚湯真係幾正)
垃圾:all 茶記 新樂園好耐之前其實ok,依家

海街丼試過一次真係不了性價比又低又唔係好食

樂林就一時時,之前有排做得好撚差,但前幾日配個fd去食又感覺有改善咗 雖然個老闆娘真係on99
鰂魚涌街市得東記ok
間源利本來都有幫襯下
但親眼見過源利個師傅擺條鱔係地下劏之後就仆你個街無下次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞