嚴選鰂魚涌/太古劣食

455 回覆
116 Like 4 Dislike
屌咁多頁無人屌新成業個老細?串柒柒又懶好笑咁
羅宋湯加餐包
好似係花園餐廳無叫牛排咁
重要成舊水
其實轉角個間係咪好差
個間平d但冇人排隊嘅
我記得係帶位個個男嘅離遠同我sa冧
仲問我要唔要換
我心諗
換你老味咩
咪又係個鑊"不"出黎
最後食多少少就走

btw點解要日日挑戰佢咁睇唔開
老上海 啲排骨難食到以為咬緊泥
八達
嗌過兩次外賣 兩次都係揚州炒飯+星洲炒米
兩次都等咗半個鐘 on99
八達真係唔可以叫馬來咖哩飯個個list入面個10個飯之外嘅Set
唔係你坐116過埋海都未有得你食呀ching
芽莊都ok呀
唔止開左咁耐喇,應該有年幾,呢間淨係試業都試左半年喇。無生意係正常,幫襯過一次,感覺好似幾個唔識煮野既退休人士,攞晒d退休金出黎開餐廳咁,仲要租咁大間鋪,而家日日蝕鑊金 其實學味力咁咪幾好,做幾樣冰室茶餐,常餐野,技術低,點都唔會攪成而家咁不倫不類。

另外,安南隔離果間茶餐廳,叫過d龍蝦汁意粉粉,成碟野水汪汪咁,個汁仲差過金寶湯,d位又勁窄,點解會成日爆場

Btw,點解太古坊唔開吉野家,好細間鋪做多賣為主就夠喇,反正係劣食,不如慳番錢食佢,實好生意。
一路等個老細一路喺度「好快架好快架」咁叫路過啲人入去食
差好遠 佢賣鹵味
飽肚但唔算好食 係好平

豬肉檔隔離間燒咪飯就算幾多人都好好快都有飯食
咪撚講笑陣間落去排燒味飯先
龍津係無飲食牌, 偷步先奶野
柯達間越南嘢都好難食
啲生牛河仲難食過大叻安南...
佢哋真係世界級既 無論餐廳定厨房。
最好就係個裝修同假好評

營業時間: 鐘意開就開。
星期六日都係一樣,想開就開

康怡之前有吉野家
超好生意,無論早餐定火鍋 不過,班員工店長都做到hihi,好多怨言
有無勇者有圖?
一開始幾好食,但依5-6年差左好多
茶木對面間野幾好食喎
康怡間越南野都唔差
apita間章魚燒更加唔會難食
太古城嘅居民多唔多食翠景,,呢幾年好似已經唔再隱世

利申:成日嗌外賣
旺記生記算唔算清泉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞