吳 業 坤 4 月 單 場 紅 館 3 面 台 演 唱 會 銷 情 欠 佳

186 回覆
648 Like 15 Dislike
紅館場都有得炒
食得太多好西, 要接受現實啦, 偽毒坤
Gucci benz 貴手機代言你話接就接架咩
牙醫有成六千個位內部散飛
唔諗吓辦法點散得曬
而家公開發售嗰d都仲有
加多首閃電十一人
而家拍埋坤狗咪靚仔晒
自甘墮落??乜佢地風光過咩

唔收平d鬼搵佢呀
周國賢對唱歌有熱盛,歌路廣,fans本身都好多,最近攞到叱吒男歌手銅獎,live佢自己都認係差,但佢都好努力去練習,為唱歌練埋跑。

你地反偽毒係因為呢條有係仆街黎,人品差,染,扮毒死女,死狗公。

但周國賢有既才華,不斷努力,雖然live唔太得但係好多fans都想聽佢係演唱會唱出自己既作品。

你唔鍾意聽就算,但係你無必要踩低人地。應唔應該唔到你話事,你講唱功,做大劇啲阿姐都可以好過好多歌手。

係唔係都反,反你老母咩,一個對樂壇咁有貢獻既人,點解唔值得,咁撚鍾意踩港既? 連登仔,笑死人
請jj做嘉賓仲好
個人覺得應唔應該上红館,最重要唔係唱成點,係有冇叫座力,有冇人肯買飛。個場咁難book,連一場都唔滿係浪費個期,主辦又要蝕錢。冇足夠號召力就應該去細場,但近年啲歌手為左攞威人人都話要上紅館,痴撚痴

Twins難聽但有叫座力,佢哋開我覺得冇問題。周國賢睇往積我估開兩場冇難度,叫座力肯定好過後廷同坤狗先
就算真係賣晒
人哋都係睇Mirror唔係睇你
笑左
只許網民屌坤, 不許網民屌腎
腎live垃圾係事實黎, 係要逼人包容
原來她不夠愛我

原來她不夠愛我 radio edit
原來她不夠愛我 remix
原來她不夠愛我 acoustic ver.
原來她不夠愛我 放手版
抵撚死 樣又柒 做咩撚嘢明星
都幾折墮

由當初未出道,舊登同大眾都幾支持佢
又同情佢扮棋都做唔到歌手
果陣嘅坤哥都形象都幾討好
個個覺得佢傻得嚟又唱得下歌

到出道攞晒啲大獎都人氣最高峰
坊間都話佢好勵志乜乜柒柒 勁多廣告接

跟住就慢慢比人揭佢啲厹行為 並非真毒
喺ig周圍flirt女,把浪過油嘅口唔識收
從此形象直插到落底

有關佢嘅新聞都會比人插
而家連演唱會狗也不屌 變化真係大
仲要演唱會為咗去飛而請mirror希望佢地啲fans入場
我肯定佢會將mirror擺到最後
以防啲人睇完即閃
竟然仲開到第二次
肯收皮未
我唔認為周國賢2019開可以坐爆到一場
咁得閒理呢啲八卦新聞
周國賢唔洗派飛都會爆到一場啦
你都on9
Mirror
白痴仔
九展最細個music zone都唔知會唔會滿人真係笑大人地個口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞