吳 業 坤 4 月 單 場 紅 館 3 面 台 演 唱 會 銷 情 欠 佳

186 回覆
648 Like 15 Dislike
成晚都係唱首原來他不夠愛我
得小學雞聽 邊有錢買
一場其實有無錢賺
垃圾坤嗰啲飛 送俾我都唔要啦
好心食屎啦
呢個垃圾都可以上紅館真係不知所謂,仲要兩次。
周國賢成兩年都唔批,痴撚咗線?
周國賢唱Live仲難聽過坤狗
咁偽毒唱live係ok既,但係唔明你想表達啲咩。支持偽毒?
兩個都唔應該支持
但你講個個更加唔應該
但係除咗live係差少少之外其他都屌打偽毒,唔支持係你姐,幾多人想睇到周國賢去紅館。

狗眼看人低
周國賢唱Live仲難聽過坤狗
咁偽毒唱live係ok既,但係唔明你想表達啲咩。支持偽毒?
兩個都唔應該支持
但你講個個更加唔應該
但係除咗live係差少少之外其他都屌打偽毒,唔支持係你姐,幾多人想睇到周國賢去紅館。

狗眼看人低

咁就咪鬼開Live Concert啦

唔支持就係狗
周國賢啲fans真係惡過共產黨
完全唔掂都叫差少少
花姐話新人唔講錢 最緊要係機會
乜原來姜b簽咗十年約咁耐呀
轉尹光搞坤狗做嘉賓算啦
一定好快清哂啲飛
無問題架喎
佢咁柒
所以姜B係咪比其他成員收貴好多?
Rundown 已流出 ##

1. 原來她不夠愛我 2. 陽光點的歌 3. 百姓 4. 原來她不夠愛我 radio edit 5. 原來她不夠愛我 remix 6. 百姓 feat. 舒文 7. 陽光點的歌 陽光版 8. 百姓 蟻民版 9. 陽光點的歌 x 陽光雨 feat. Fiona Fung 10. 百姓 remake 11. 原來她不夠愛我 acoustic ver. 12. 百姓 劉小華合唱 13. 羅生門 Juno 合唱 14. 陽光點的歌 feat. 英仁兒童合唱團 15. 百姓 全民大合唱 16. 青春頌 feat. 許廷鏗 17. 女神 欣宜主唱 18. 原來她不夠愛我 放手版 19. 坤歌 20. 陽光點的歌 one two three four版 21. Encore 原來她不夠愛我全場大合唱版 完
吓 姜濤話100萬到咗手嘅
佢仲好大方洗咗錢喺啲成員身上喎
冇100萬喺手佢點會咁做
個100萬係假?咁比賽贏黎把撚呀?
有無咁寒酸呀viu tv搞個造星比賽錢都俾唔起
簽十年真係好傻,新一代啲歌手好少簽咁長喎,一間公司點俾咁多資源落一個人仲要谷成十年 就算二線個班連詩雅牙醫鏗未夠十年都轉會啦
其實只係啱啱開始賣飛

有啲唔明點解連登咁憎佢
佢只係一個普通on9仔冇做咩特別野
一個單親家庭公屋仔自己打拼
唱歌比賽出身又冇走後門
唔知點解吸引到咁多haters
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞