吳 業 坤 4 月 單 場 紅 館 3 面 台 演 唱 會 銷 情 欠 佳

186 回覆
648 Like 15 Dislike
滯銷到要靠班出道幾個月嘅新人幫佢散飛
佢自己唔覺得醜先好野

抵撚死,好撚憎條柒頭
實力欠奉炒作新聞就最叻
用太空卡做票呃獎
以為自己真係好紅
呢兩年flop成咁都夠膽死開第二次紅館
個演唱會名改得好
希望今次真係為佢歌唱事業劃上句號
繼續喺cctvb做二打六啦
點解紅館會做到咁cheap,呢啲二打六歌手以前邊會有主辦單位彩佢
你聽佢up啦

100萬支票拎左上手啦
其實牙醫都唔掂
一場都唔爆
只係好過坤狗少少
Who is he??
好快就見到like&share免費派飛
3千幾張開乜撚野紅館show呀,痴撚線
Rundown 已流出##

1. 原來她不夠愛我 2. 陽光點的歌 3. 百姓 4. 原來她不夠愛我 radio edit 5. 原來她不夠愛我 remix 6. 百姓 feat. 舒文 7. 陽光點的歌 陽光版 8. 百姓 蟻民版 9. 陽光點的歌 x 陽光雨 feat. Fiona Fung 10. 百姓 remake 11. 原來她不夠愛我 acoustic ver. 12. 百姓 劉小華合唱 13. 羅生門 Juno 合唱 14. 陽光點的歌 feat. 英仁兒童合唱團 15. 百姓 全民大合唱 16. 青春頌 feat. 許廷鏗 17. 女神 欣宜主唱 18. 原來她不夠愛我 放手版 19. 坤歌 20. 陽光點的歌 one two three four版 21. Encore 原來她不夠愛我全場大合唱版

屌你老母係咪真係咁少歌
(百性),(原來她不夠愛我) 各唱6次, (陽光點的歌)就唱5次
邪教洗腦方式黎
垃圾偽毒狗公坤食撚屎喇.
比錢我都唔撚睇呀 屌你老母.
咁佢第一次好收得?
居然夠膽死開第二次
btw who
人數就真係得one two three four啦
好中意Mirror但對坤哥0興趣
好似想利用mirror谷飛
去睇演唱會,但係除左live之外都OK
你知唔知自己講緊咩
咁又係,依家D傻仔去演唱會係睇條友同嘉賓傾計多過唱歌
第一次開紅館 蝕錢又有咩所謂

最緊要做到自己想做既事

如果係我就會免費派曬全部飛

等更多人聽我坤gor唱歌
你係黃牛你都唔炒啦,開善堂咩
呢個真
垃圾坤淨係溝女叻
佢邊度夠歌開紅館
咩撚野mirror姐,真係唔知有咩咁靚仔喎
( Show Blocked User - 蔡少芬表哥 )
系你老母
偽毒可恥
系你老母
係同系都唔識分 你先蠢到仆街
讓個場畀填海華啦, 等佢有得賠返啲場畀FANS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞