[請關懷精神病病人] NBA 2018-19 regular season討論區 (82)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
強姦犯一傷即刻上力
知咩料啦
連Klay 都屌既人都唔方係好人 d frd?

當然啦,DH12以前人品係有問題,我都無覺得過kobe 陣營係錯(甚至無人係DH side)
食糖食到手震
咩書包整傷退役
kobe幾時有傷得耐
DH12係湖個時9成9傷同戰術問題先影響表現
佢去火箭頭幾季playoff 係carry返harden轉頭
有預感lbj 今日40+10+10
主要係個時daj都係咁
而pop對親呢兩隊都將hack人玩到出神入化啫
斷腳先上力
話時話而家無人玩hack
但係豬波
Nike
條例改左後 玩hack個成效麻麻
而且而家都冇咩連罰球都得3-4成嘅中鋒
後衛就有一個
咁諗又錯唔哂
kobe大傷完要抖 續完又哂cap
有cap加鳩猴又可以組星
不過lakers有人情味過celtics
咁我相信DH12都想當lakers 火箭幾年無發生過既
當然身為睇波球迷,點都想kobe打多幾年
但係DH又搞到傷晒,Kobe又係搞到傷晒,大家都努力過
DH magic收尾一年已經背傷,佢唔浪費kobe一年帶傷打都算係咁啦

睇下硬漢mwp點講
“It was pretty nasty,” World Peace said. “I don’t even know how the hell he played. If he showed you the picture of that thing that came out of his back, the general public would take back all of the comments they made about him.”
無理由kobe就係人,Dh12就唔係人既
我知kobe多fans d,但都想幫DH講返幾句
牙波啦
吾巧提牙ben
佢對其他人又有冇人情味
當然你攞安爺爺黎比應該就冇咩邊隊冇人情味
你成個陣搵Mike brown教都算
搵迪安東尼教
人地個時都唔識玩陣地戰
個時2400萬 好大架啦份約
當然而家成2個4000萬 一個收左季
咁你準備換偶像都得
之前先有hack robertson
po實hack simmons
同埋Ingram, ball

OH SORRY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞