[請關懷精神病病人] NBA 2018-19 regular season討論區 (82)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
條友不嬲覺得佢會係會好易傷 重到痴線 膝蓋點頂
自己講咪要罰錢
Zion Williamson 膝傷 今天比賽不會回歸
咁好彩你唔係咁都講得出
如果你唔信AD講既野 即係一開始就信佢老豆講個套
咁都知佢自己口講肯留塞既係假架啦 戲子同彈出彈入兩樣野黎wo
如果你信AD講既係真 咁呢d人地講既野又信黎做咩
咁更加冇彈出彈入呢回事
除非你係覺得之前AD老豆講既個刻係真 AD自己講既個刻係真 而家人地講既呢刻又係真 咁就真係彈出彈入啦
on lun 9
sat at a podium at All-Star Weekend in Charlotte, fielding questions left and right about what teams he would like—or like not—to be traded to. It was there that Davis confirmed that “whatever list” had gone public was true. He debated semantics with reporters as to whether the Celtics were included. Then, Davis sat down live with the league’s own official broadcast network to clarify his remarks on the air. “All 29 other teams are on my list,”

前兩日先confirm個list係真, 之後先講話29隊
第一日睇波?下下都以為係人屈啲資料出來?
第一日聽rich paul個名?
又唔見其他fa咁彈出彈入?
ad話boston not long term有無source?
我印象中係明星賽之前講架wo
之後明星賽先兜
個個佢老豆講
之後shortlist有boston就認係真
再之後就話29隊都OK
再之後咪話boston唔得
有無諗過係Rich Paul放風話Kaiv走硬
Joel Embiid
Zion Williams
rj最近跌得好勁
唔clutch, 關鍵又上腦
俾ja morant搶哂風頭
有冇諗過係Kaiv自己想同KD去knicks
想佢躝好耐了
有隊長都夠打啦
抵啦 垃圾老鼠咁撚鐘意爆閘
Wanamaker夠頂了
前者好明顯係臭雞問題
今年休息下 下年再努力
go LA
傷膝青年
MB嗰份約係咪話傷咗會收唔盡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞