[請關懷精神病病人] NBA 2018-19 regular season討論區 (82)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
都係果句

同字母打波有乜好玩
當年雙塔一內一外勁屈
外面又有射手加nash
無強姦犯單打打得仲合理
真正實力
贏就kobe
輸就隊友

咦 呢句咁熟既
Dlo rapper咁嘅級數
沙王係邊個沙王🤔
你有睇regular 應該知佢low post牛油手同唔打pick and roll

寧願出Jordan Hill

Kobe 傷完之後Gasol 先打番好,之前讓個底比DH 搞到要出去射三分射mid range
放榮追ad
做咩你地最愛的dlo都無人睇
個個球星都係咁嫁啦,LBJ,Harden,AD 呢d 全部都係咁
lilrad time
ice in my veins
jarrett allen
波冬line
我知啊,完全知

果年我都叫有屌DH12

唔肯打pick n roll係真
牛油手如果你hate佢一定會計住
成個lakers nation都count住,一定放大啦
就講頭先第一節字母哥都牛油左3次
但若干年後會唔會有人話字母牛油手好廢
因為根本普通球迷唔會記住

至於gasol要出三分(其實係long2),更加唔怪得DH12啦
係球隊有DH12都係咁打
關DH12咩事,唔通DH12話不如我出禁區,gasol你打底?
個陣比波波撚,都只會係咁撚,依樣點都唔怪得Howard掛
3條垃圾
咁你又誇張左d
當年雙塔係唔夾
有一內就無一外
射手nash根本係廢
公道d講無kobe無po
lakers又開兩分半
又撚賭仔
我冇怪佢比TD 撚,而且係預左睇番我第一句statement 我其實只係想話kobe carry 隊波入playoff.

單騎呢個字係我用得唔岩既,收番。
失望
都係果句,順唔=勁
一隊波無john wall無波縮都會順左
但有幾勁就見人見智
你可以話DH12換左做其他野
戰績會更好
但無換既情況下,就咁抽走DH12,我唔信隊波會勁左
我都太斟酌既
但其實連登都好多cd rom睇
費事d人聽完當真誤解左姐..
但當時係真心覺得出Jordan Hill 效果仲好,起碼夠hustle 搶板,當年DH 心態真係麻麻,唔知背傷影響定點
睇字母打波會睇到想開2k玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞