[請關懷精神病病人] NBA 2018-19 regular season討論區 (82)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
其實有幾場都唔差
但有一場,成績低得好緊要,好似得9分
今年可唔可以轉圍kd
拓荒者後衛 Damian Lillard 在當地時間週二接受了雅虎體育記者Chris Haynes的專訪,談到了他為何仍未離開拓荒者。Lillard強調,他渴望奪得NBA總冠軍,但不會為奪冠而放棄自己的價值觀及信念。

會然
大碼會走光
姐係就走了
坦白講, 肯肯定都係圍curry
有睇波真係先知kd係最強武器
但curry等於成個gsw system

廣東=CBA勇士
圍Curry=有機會散band
廣東宏遠幾耐冇champ過了
覺得lillard唔多值, 當然唔係同波叔wall比
有得簡, 想係max同supermax中間
35-40M一年OK了
又多件40m級別pg
所以真係不了
個人覺得得curry係值
kaiv都尚可以, 因為仲後生
wb我都覺得唔抵, 33歲先完約, 佢打法實好易傷
龜廢到得番傳同守
不過可能好事 唔洗下下上腦
除非佢睇到自己好高啦
佢又未到基石curry級,倒不如收35M
當dirk咁減下人工,五年少5M起碼都保障隊波勁啲,champ到咪仲好過死霸supermax
WB都算生化人啦
好似以前屌lbj咁
不過lbj返騎士個skillset又唔同咗又減榜
依家仲射得算幾好
wb就......單講射波已經.....
lillard係咪都好少傷下?
圍手感=kd單打40分+,好大機會勇輸幾分
圍kd=比手感射順,帶動節奏,勇三節收工
on9都識揀
以拓7 standard真係幾硬淨
拓荒者打c 既一定傷.....
Roy sg黎
呢個係bonus

1-4點排
Me KAT>Doncic>>>Simmons>>>>>>>>Rubbish JT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞