IT討論區(57) 大佬呀又唔開post

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
岩啊 吹水佬待發圍 我地呢班狗狗就等甩頭髮
快啲投胎啦,趕唔切啦

下世做二世祖呃晒啲 funding 佢,一齊圍威喂
我做2世祖會請3袋狗番來
試齊哂市面邊隻SSRI
對it9最有效
我想食腦康素多啲
腦康素有鬼用咩,打打下code個腦就燒左啦
香港it真係痴線
唔識寫code上唔到位
識寫code都上唔到位
只識吹水就乜位都上到
做曲狗易有情緒病,出現打坐情況
要食SNRI/SSRI壓抑
LinkedIn真係好鬼多agent
每日都有2,3隻白撞
所以agent一律唔理
今年少左工
git commit -m "suicide NOW"
git push origin slave # 完成窮命人生
git checkout master # 投胎二世祖
wget https://www.itb.gov.hk/WATER # 又有水Cap
https://fortuneinsight.com/web/posts/204098?fbclid=IwAR2RtO9Vg88oR8i1GdyjFE8SydLTVwql22D8ruKQrJKN8CX3RxH2efUqJK8

集團亦早著先機,廣泛應用科技如人工智能及大數據等,打造新世界生態圈,具體措施如2年前已成立創科中心,已取得70幾個IP(產品專利),部分還在申請過程。

集團亦在內地K11開始引入人工智能及人臉識別的技術;另外,開拓香港Proptech發展,利用Blockchain技術打造置業一站式線上平台,打造「置業2.0新時代」,將於2019年第三季面世。
正, 3袋狗又有新技術玩
出生好嘅iBanker 二世祖
出十皮八皮請大陸狗寫套嘢出嚟
再透過 Daddy 嘅人脈攞港共政府水
咁就十皮變兩三球

一齊投胎做二世祖
越有錢越有得玩
真係無乜新工
今年市道做咩 人工高咗請返少啲人?
請問對寫網頁有興趣 應該讀ive邊科?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞