IT討論區(57) 大佬呀又唔開post

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你咪話幫屋企做生意啦
貨倉佬經驗:
搵agent仲死快D

本來每個reply 已經有quote 緊邊個comment

做法可以係:
1. Server side save reply, and update quoted count in quoted comment (need extra column)

2. Server side save reply, and get quoted count only when UI get details of quoted record (need calculation for every query)

然後UI 只需要睇quoted count 係咪大過0
係先show 嗰個check quoted button

之後既control 就好簡單
公司要玩Alicloud
國際版想申請個account 都要實名
中國野真係,我用番AWS算
中國咩都要實名
無諗過其他國家係點
對得中國嘢多
人都快啲顛
你空兩年人地以為你坐監
AWS好似最近個point都係日本?

用多啲,令Amazon 以為香港有market
我幫社團做野放左兩年假,如果你唔請我我d阿爺阿公就。。。
唔係話搬左個DC過來咩
隔離post support 2年exp 25k
如果25k鳩坐再接freelance 寫code做同炒股
仲唔發發
貼返條link

[太撚得閒]做緊 IT support 你問我答
https://lih.kg/cmomES
好似q3 前開
唔知真定假
VMware on AWS都好似係今年,不過由上年講到今年
好想知有乜誘因令一間公司願意open source 自己啲software
寫曲都無咁多
有鬼佬高層
想請求各位巴打寫app 3年經驗可以叫到幾高
Fresh grad煩惱緊見左兩份工 一份銀行曲狗 另一份telecom networking野
如果有offer唔知點揀
利申以前做親coding就好絕望 同埋networking果份工作環境氣氛幾開心
想問Networking係咪真係前途咁差
去networking啦
唔鐘意曲好快玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞