[all star weekend] LA Lakers 小圈子暨迷羅討論區 117

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Fa pick morris/melo
唔trade廢羅而家撚有lbj咩
The Lakers have been outscored 18-4 in the 4:33 they’ve played today without LeBron, Ingram, or Kuzma on the floor.

Why they‘ve played any minutes without any of those guys on the court is beyond me, especially when you have to integrate new guys.
簡單講 我湖放棄左咁多年輕球員就係為左清Cap
依家簽左個34歲LBJ 都迫住睇短線架啦

Summer 簽唔到一個Big Star 一個Star
Magic 正式收皮

最驚佢最後貴價簽埋D 二線星攬於充數
All Star 牙羅帶隊屌打LBJ team
好坦白講 真心好撚彩pelicans無接受個offer
岩啊
所以係反 glo都過埋呢個暑假先啦
lal lac nyk呢三隊睇下邊隊搏得贏
唔Trade AD 了
Summer 打包KT 表弟算

Ball/RR9 KT B LBJ 表弟
BENCH : Kuz
CHAMP 得
無trade羅神 lbj一早底薪加盟啦
就睇下今個summer 點
根本成個組隊方向諗法就錯,
呢個係最根本嘅錯,
依家亡羊補牢,又出錯,仲要補得差。
係,有牙羅嘅牙占跪喺度求我地簽佢痴冠
諗起廢老37 38 歲仲攞4千萬就頭痛
完了 放暑假
如無意外
陪埋廢老占退休之後
我潮先見光明

其實呢家都係黑暗時期
認真呀
唔睇好呢個年紀廢老可以過到西岸
唔好話冠
西決都唔知有冇
預計下年跌得再勁d
好睇Summer 簽唔簽到星
https://hoopshype.com/2019/02/08/nba-free-agency-2019-the-top-players/

我湖summer 大約有around 42-45M 簽兩個Star
比著我係GM 一定ALL IN 下季搏CHAMP
LBJ 35 仲有價講 等到LBJ 36 37 真係無人知佢狀態點 又霸住成4千萬cap

所以話襯下季仲有YC 3子 summer 拎45M 出黎
追到上面個List 1個Top 10; 1個top 15 player
我先會覺得組隊成功 叫做champion contender
依家42 M 點簽兩個star
BTW 牙羅同牛
係FA LIST 兩個都係TOP 15 player
不如回家算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞