[all star weekend] LA Lakers 小圈子暨迷羅討論區 117

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
愛的抱抱
季中交易算失敗,換唔到人又搞散軍心,鵝有心撚你仲個過頭埋去
教練團又發揮唔所有人既長處 ,由其簽一年個班有經驗既球員,唔覺太子禾有好好用佢地
半季時間竟然仲係冇一至兩套取勝戰術,家下仲試下試下咁
竟然陣容沒有法去改動,做管理層狠心d,換走太子禾,從打法新教頭去嘗試變動
都唔只半季啦…禾頓都試左好幾年
有名你叫太子禾,邊有咁易走
其實我幾buy驊哥套精神面貌
驊哥去NBA 教波就正
咁岩個日化左妝
如果驊哥肯教湖人
我即刻改名
人地king無巨星都好似打得好過我地
Fox咪巨星
人地又係自家pick 慢慢養
以佢地為主建立戰術
我地個班新秀就等佢地自己飛到幾高就幾高
再唔係就攞去賣
最唔抵係唔比多一年時間dlo
明明都簽唔到人
都勁急咁賤賣dlo
明明打多一季一定更加知應該trade邊個
而一年後又更加易清走
好才咁岩活塞唔續kcp
如果唔係上年真係on99咁
更衣室問題 其實佢點都要走
但係件事之後佢都道左歉
果季打完佢同羊一啲事都冇
當然你可以用呢件判佢死罪
但係至少
我見到佢真係經一事蔡一智
肯嘗試做一個leader
仲叫埋隊友一齊早餐會
起碼我覺得到佢走果陣已經唔係因為更衣室問題
Iglo上任要清前朝餘孽
加上dlo拍照門有更好理由換走佢
同埋個時下定決心要波
種種原因下就送走佢
個問題係要波都可以要羅㗎姐
一齊打一場都未試過就送走羅
如果真係羅打得好差比人trade走都gur啲
到呢家羅打到all star
而波仔仲係咁raw
就覺得glo眼光好麻麻
加上網之後清俄佬用咁少asset
就覺得glo賭輸左

幾有point
牙羅唔係leader, 幫唔到隊友變好,無人想同佢打波
好似係
係 網隊果班友因為羅有佢地裸照
一個21歲既新仔就食左一隻好大既死貓
將所有問題歸咎於一個新仔身上
好似早幾個月既ig咁
網清俄用咁少野係因為佢地已經收留左舊垃圾一年
The NBA is looking into whether any contact took place between Ben Simmons and the Los Angeles Lakers that violated NBA rules, league spokesperson Mike Bass tells @TheAthleticNBA.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞