[all star weekend] LA Lakers 小圈子暨迷羅討論區 117

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

Let’s Go Lakers!

Thank You DLO Randle JC Nance Jr

Rookie rookie my super rookie rookie rookie

No zubac
訓左冇睇 kuz有39分都好fatfat啊

Mcgee呢個pick靚到
76人 五星戰隊 輸波正常
學友個bot壞左?
Kuz 同 McGee 真係學界級防守
B仔好慘
無豬霸無rondo樓主濕鳩黎
有羅但無豬
Kuz 係 untouchable
邊個講佢壞話就係我湖過唔去
果陣時都係咁樣話羅
rr9傷左?出咁少
換教練先再衝PLAYOFF啦屌你老母

仲有之前有報導講過KIDD 同現任公鹿教頭分別,兩者最大分別在於對球員態度。舉個例,你射失一球,KIDD 會屌柒你點解射失,但新教頭就叫你唔好怯,調整好、再起手。 (唔記得現任教頭叫咩名,但唔是重點)

當球迷話陣中某啲球員﹐例如IG好似漫不經心咁,呢啲時候咪需要KIDD嚟屌屌佢

再者,KIDD 假假地都名宿……要穩軍心、要鎮住班球員其實唔難
睇第一節harris球球過佢其實幾好笑
REGGIEB 31分鐘得2分係咩玩法???????
太子禾玩法
今場雖然輸
但波movement同spacing多左好多
如果之後run得順
相信會贏落去
廢老今場正常返
豬霸唔係去左76人?幾場個roster都唔見左佢
永績maglinka
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞