[all star weekend] LA Lakers 小圈子暨迷羅討論區 117

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Bennet好嘢嚟
Zion都係用佢做模板
話唔埋嫁
佢套skillset仲係咁稚嫩的話就會好唔3唔4
強烈懷疑甲甲係av自我分裂出黎既另一個人格
次次一係唔見,一係就兩個黎哂,跟住又無下文
依家就可以執carmelo anthony
鏵哥算係第一批覺得可愛會成才既人
人地要完夢就會去宇宙勇了
而家nba 打 positionless basketball
IGLO 今年簽咗FOJ屌打其他29隊GM啦
仲屌 唔比屌
信唔信佢下年裸簽KD/KT/kawhi
再下年簽埋AD
簽到 Lbj ,glo 只係不過不失
你話glo deal 到2+1 team option
就真係上神枱
湖人幫人起Q姐
Ben Simmons已經約定了Magic Johnson,在賽季完結之後,在暑假跟他一起練習以改善球技。
想比下台階我,但係之後係咁開我果個名?

Fox 我就已經講左幾次佢今季好過 Lonzo 啦
如果要翻舊帳嘅
係咪要講返你話咩用 3rd pick draft 到 Monk 係超值?
你覺得 Lonzo 幾差都好,點都好過 Monk 啦下話
使唔使講埋你話 John Stockton = 現代 Steve Blake?

從來都無人話 Maglinka 係完美
好似 Zubac trade,唔續 BroLo 呢 d 擺明係 bad move
但係整體黎講,至少至少操作唔係差先
由 Maglinka 上台開始逐個 move 去評,一定係正面多過負面
聽住先
上年夠話 FA 簽到星就唔反 Magic
依家咪又係照反
Let’s spread the positivity!
讓愛滋潤眾人
性愛技術?
如何輕易惹上愛滋
哦...原來gay嘅
去左咪返嚟
愛g佬上任之後其實做左d咩
除左簽到廢老
搞散軍心
拆散隊波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞