開心速遞(203)屎根 | 踢走賓穎主題曲

1001 回覆
39 Like 1 Dislike
咁安仔次次嬲人都係嬲一陣/爆一下je,之後好快無野,對3E, 00, 傻強,壯都係咁。性格懶就一定,安仔對住00就似港女咁撒賴,但係Bonnie面前就似隻兵咁遷就 ,其實都係睇食唔食得住對方

最憎見到佢做Bonnie隻兵 唔係平時傻更更個種可愛 係完全冇腦

咁安仔本來ge設定都有講過佢係厹ge之前想追Venus果陣都好多膠野係Bonnie面前安仔根本另一個人咁,全劇最生性果d位全部都係因為Bonnie, 又做老臨搵錢拍拖,學整甜品整,失戀後做哂d家務+功課

安仔唔算狗公掛
有好幾次可以中出bonnie佢都冇做到
唔明送水輝手扣個到想點 變哂揮春應該唔關佢事?

佢整個手扣提自己唔好偷錢姐

安仔唔只係普通嘅女仔,係港女

仲要係一個又蠢又懶又小器,成日發脾氣嘅死港女

特別喺凌凌面前

同凌凌鬧交通常都係凌凌主動和好
最憎見到佢做Bonnie隻兵 唔係平時傻更更個種可愛 係完全冇腦

咁安仔本來ge設定都有講過佢係厹ge之前想追Venus果陣都好多膠野係Bonnie面前安仔根本另一個人咁,全劇最生性果d位全部都係因為Bonnie, 又做老臨搵錢拍拖,學整甜品整,失戀後做哂d家務+功課

安仔唔算狗公掛
有好幾次可以中出bonnie佢都冇做到

同傻強相比就唔算太狗公ge,不過之前追Venus果陣明知佢係港女都照狗衝, 果陣咪似狗公。
水live話15號有活動

硬係覺得今集大小姐同terry嗰到除咗講祝福箱嘅由來之外 會同下集有關係
咁安仔次次嬲人都係嬲一陣/爆一下je,之後好快無野,對3E, 00, 傻強,壯都係咁。性格懶就一定,安仔對住00就似港女咁撒賴,但係Bonnie面前就似隻兵咁遷就 ,其實都係睇食唔食得住對方

佢咁都算厹?'
Terry嘅蠢越來越唔可愛

蠢到想殺咗佢

今集terry又無錯,暫時睇真係kc偷左佢d祝福(百萬x30年),嬲都正常,一個就算平時對你好既人,30年都keep住攞你祝福(百萬x30年),反面加報驚都好合理,不過,
留名等反cap

阿壯真係冇咩男子氣概,平時講野都嗲聲嗲氣

等緊 阿壯 同嗰個成日要免費按腳既同學 有誤會
今晚係房等你
按腳按3小時

今集terry又無錯,暫時睇真係kc偷左佢d祝福(百萬x30年),嬲都正常,一個就算平時對你好既人,30年都keep住攞你祝福(百萬x30年),反面加報驚都好合理,不過,
留名等反cap

現實都有好多家長話幫仔女儲起啲利是,其實係同你洗晒,可能kc當terry係親生仔先咁做
就咁睇下集kc就會講有咩苦衷

留名等反cap

現實都有好多家長話幫仔女儲起啲利是,其實係同你洗晒,可能kc當terry係親生仔先咁做

我覺得terry 唔係在意啲錢
而火係在意人地份心意
但我又唔明明明係在意人地份心意 當份心意變曬揮春點解會咁大反應
可能係佢角度會覺得如果KC 係想要啲錢嘅 佢大可以開聲問佢 唔洗偷偷地開佢啲祝福仲要換曬揮春
留名等反cap

我覺得terry 唔係在意啲錢
而火係在意人地份心意
但我又唔明明明係在意人地份心意 當份心意變曬揮春點解會咁大反應
可能係佢角度會覺得如果KC 係想要啲錢嘅 佢大可以開聲問佢 唔洗偷偷地開佢啲祝福仲要換曬揮春

如果你由幼稚園開始儲左30年既聖誕卡,比人掉曬,換左其他野,睇下會唔會大反應,

有時d無實質價值既野,比錢更重要

好綠 我講個景
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞