陳庭欣與彩豐行老闆結婚: 由地盤工人做到化妝品創辦人

165 回覆
9 Like 132 Dislike
this is the childen
諗起 幟哥
啲野都唔柒好用,唔明hit乜鳩
直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。
只可以講,男嘅仆街,女嘅貪錢。

唔好再吹奏彩豐行啦,根本一堆化學物料撈埋一齊。

利申去過佢廠房,成間廠化學味。
係特別係佢對黑絲腳
陳庭欣聽佢係東張西望d語氣都知成日扮大牌果類
條女真係雞黎架
堅勁,又唔係靚,又唔係大明星,幾日就ko人地正印,亦都非常決斷,見好就收。想釣金龜既暗星應該同佢拜師學藝
有個大仆街
對手太弱,ruby lau
都未求婚 on9女人以為咁樣逼婚
兩日連氣爆出陳庭欣做小三,喺Ruby手中搶走有過億身家嘅彩豐行太子爺楊振源Benny。喺呢段新聞爆出之後, Benny嘅前妻有嘢講,佢喺fb話:「要慶祝離婚五週年,咁大家明晒啦!」

前妻Macy係芭蕾舞教師,好優雅㗎,喺佢嘅fb度,都係po同兩個仔嘅開心生活相。

不過同離婚五年嘅Benny結婚相都未刪走,証明佢好大方。前夫爆出飛Ruby,無縫接軌同陳庭欣拍拖,據悉當日同樣因第三者介入而離婚,一直負責照顧兩個仔嘅Macy,就即刻發揮佢嘅母愛本能,講明今次事件,唔好搞到佢兩個寶貝仔,否則後果自負。

閪女人同周勵淇 miki 一啖擔
阿雪都搞唔掂個老闆,呢條女幾勁
自己畀錢出鱔稿當自己白手興家
他原本從事地盤工作,直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。

老公有錢,老婆不能對老公要求say no
真實故事:
讀書唔成做地盆
捱唔撚到唔撚撈
返歸扮勁老豆養

買過佢啲沐浴露都知啲味香到勁大陣化學味
床技勁又淫底又大波....
Ruby lau之前咪又係做人第三姐,風水輪流轉姐
個女tb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞