陳庭欣與彩豐行老闆結婚: 由地盤工人做到化妝品創辦人

165 回覆
9 Like 132 Dislike
你話名校畢業接手父母生意都話起碼努力讀書過,19歲做完地盤接手父母生意,擺到明就係細個唔讀書,mk爛玩到父母都唔放心俾佢打理生意,18歲就掉9佢出去做地盤捱下,條撚樣捱完一年唔夠死死氣氣翻去扮乖仔父母先肯俾盤生意佢打理。想吹擂自己都唔識點吹,讀書少即係讀書少。
有父幹真好
連明星都食到
賣西上岸
他原本從事地盤工作,直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意。

完啦
陳庭佳應該d 床技好撚掂
唔係點會咁多仔同佢扑完都唔捨得走
似搶撚含果類
威廉咁撚靚仔都死chur 住佢做佢sp
如果佢本身中英能力好

讀大學又唔係讀d專科

可以唔洗讀 讀d bba 又係吹水9up科

不過讀大學比到你既又唔係只得知識既

人際關係都係重要
好耐之前睇到佢咁講,即刻唔敢用佢啲野。
根本亂嚟
唔怪之得咁平啦
原來全部求其溝出黎
連登仔又酸啦
比你哋父母有生意 接手肯定做得掂?
重點
錢作怪!

講到尾都係一隻死臭雞!
棄糟糠好賤格,出面食下女咪算
證明個人無乜良心,D女重on99痴埋去
屌屌屌屌屌你老母屌你老母陳庭佳陳庭佳
都做咗一年地盤,好勵志
原本從事地盤工作,直至19歲「膽粗粗」接手父母的化妝品生意
仲以為白手興家
點知
咁你解釋18歲屋企自己有生意,但會去做地盤工。除左爛玩到仆街,父母要踢佢出去捱下,我都諗唔到第個解釋。
對d員工差到仆街,新職員簽7日唔做冇糧出
上網睇會考0分 家庭睇落都唔係咁富有 但屋企又有d錢比佢玩下生意個陣95年...
陳庭欣不嬲都係入無記做下d節目出下鏡釣金龜 目標好明確 賣閪搵靠山
樓上好心咪咁肉酸 一講到 屋企生意就酸到咁
講咁耐都冇張J圖睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞