啱啱中咗六合彩嘅會員#20805 入一入黎

584 回覆
1057 Like 4 Dislike
冇人cap,而家個case係假設原本果張唔係d乜中獎number,佢係開獎後改圖
但係有人就表示條友其實真係中獎,想走數先重新up過張圖黎令其他人以為條友事實係冇中扮中獎
但係正如冇人cap圖乜乜物,根本原po冇人理過,係原po條友上水話中獎之前連一頁都推唔到,所以先會話唔存在走數問題
我都想知咩人會做得出呀
假設我真係中咗獎 要走數嘅話點解我唔直接del圖呢?(其實唔del都wfc )
假設我又真係咁得閒去改圖嗱 我改圖都係為走數啫 咁點撚解我要upload張中獎嘅圖嚟吸引咁撚多人注意呀???

跟住樓上又會有位巴打出嚟話中咗獎個心會好亂 所以先會做啲咁唔合理嘅嘢
又會話用google drive upload相係咁啱得咁橋啫乜乜乜
成日都陰謀論
個煙花廣告破解左未
原po本來冇人理,佢自己去推返個po,想走數都唔會咁啦
既然假設佢係想走數,姐係假設左佢真係中左,咁佢當初po嘅圖一定係正確number嘅圖。

然後有人推斷佢想走數,所以話佢重新up一張正確number嘅圖誤導人原本個張無中。

個推斷根本唔成立,因為係走數呢個假設入面,佢本來就up左一張正確number嘅圖。咁點解佢中左之後要up多次同一張圖 而唔係up一張錯number嘅圖?
但要個位樓主預知到會有人咁無聊去check圖片詳細喎
不過都解釋唔到點解05分confirm中,但13分先改圖。
學到野,冇諗過呢點
咁答返你問題先,而家d新聞網即時更新都幾難搵到時間,首先理論上一搞完珠果一刻馬會已經知道有幾人中,至於幾時公佈呢
2019/02/03 【21:58】
2月3日之第14期六合彩已開獎,攪出號碼為5、6、13、19、34、35,特別號碼39,頭獎1注中,十元注派彩高達5,711萬元。下期六合彩將於2月6日星期三大年初二舉行,頭獎基金回復至800萬元。
http://win.on.cc/marksix/index.html
呢到係我搵到最早既source
10點已經公佈,佢11點幾先confirm
所以先話表示條友其實真係中獎果位諗多左
haha 樓上個巴打就話佢本身中咗再突登扮>唔中改圖扮中 等人覺得佢係冇中到 藉此走數
而家啲人真係好撚陰濕呀
要預時間改圖既,體諒下
所以唯一一樣要解釋就得返呢樣
個條友係咁loop香港妒忌心我都唔知佢咩事
日日都有人中獎嫁啦
樣樣都同你妒忌心臟衰竭都似啦
呢到d巴打覺得有可疑(eg.修改時間)先咁有興趣討論下姐 中唔中獎我真係唔care
呢個po樓主淨係cap左google drive
已修改 下午11:13 2月3日
建立日期 上午2:41 2月3日
既呢兩個時間
當中,下午11:13 2月3日只係代表最後修改時間
唔代表中間冇其他修改過,假設我係原po貼圖
我大可以係 下午11:04 2月3日 改好圖比google drive
再係 下午11:05 2月3日 po上連登
然後係 下午11:06 2月3日 發現改圖改得差
快手用 下午11:07-12分之間既時間 再執下圖
最後係 下午11:13 2月3日 改好
重點係佢自己都話人一中獎就會好驚慌
但又可以臨場發揮咁多野
如果真係咁,咁可以大致上肯定佢真係扮中
條友on99
Make sense
仲討論緊
推撚到佢仆街
我當佢真係咁陰濕 可以freestyle咁多嘢喇 以結果嚟諗 重新upload一張中獎嘅相受到嘅注目一定好大 我要走數嘅話點解唔改成冇中獎或者直接del相呢?
其實重有個問題,網上投注中六合彩頭獎,係咪真係幾個鐘內會有馬會職員打電話通知中獎者?

我之前去馬會買六合彩,有個職員埋黎推銷投注戶口,佢就同我講,網上投注中六合彩頭獎唔使登記,會直接派彩落投注戶口,如果個職員冇講錯,咁應該唔會收到馬會通知,因為冇咁嘅必要。
是但啦 又唔係我地中 有咩好嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞