啱啱中咗六合彩嘅會員#20805 入一入黎

581 回覆
1057 Like 4 Dislike
樂仔真係柒
好心其他唔係it狗既戇鳩仔唔好衝出黎柒啦
底又起錯
呢啲野留比專家處理
Google揾到疑似樂仔電話

中咗獎嘅巴打歡迎打電話領獎

其實整呢張spreadsheet條友好似無咩保障他人既個人資料既意識
正常都唔會咁易搵到一堆個人資料

54988261呢個電話佢應該無用
個number無註冊whatsapp

唉 ig個靚仔又9成唔係
唯一用email揾到個電話又冇線索繼續搵
失敗
其實有樣野好奇怪
點解佢11分覆post確認中獎
但13分先去改圖
嗰兩分鐘唔怕有人對啲number咩
比雨狗笑撚死
大種乞衣
其實整呢張spreadsheet條友好似無咩保障他人既個人資料既意識
正常都唔會咁易搵到一堆個人資料

54988261呢個電話佢應該無用
個number無註冊whatsapp

唉 ig個靚仔又9成唔係
唯一用email揾到個電話又冇線索繼續搵
失敗

報驚check ip幫到你 不誠實使用電腦
其實有樣野好奇怪
點解佢11分覆post確認中獎
但13分先去改圖
嗰兩分鐘唔怕有人對啲number咩

可能改咗幾次,13分係最後修改時間,執番靚D張圖?
留名 學做hacker
Google揾到疑似樂仔電話

中咗獎嘅巴打歡迎打電話領獎

痴撚線 原來咁唔安全
一SEARCH所有人訂過既電話係哂到
https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28012839&extra=&page=1

依家有五千萬,仲洗乜驚
幫樂仔整左功德圓滿
唔知時間咁多年仲有冇用
幫樂仔整左功德圓滿
唔知事隔咁多年仲有冇用
我覺得佢係真係中咗嘅
此地無銀三百兩
之後諗諗下又驚得滯
跟住就喺度作啲馬會會打電話嚟既大話
跟住就喺度是但改圖
等一班人覺得佢係扮中獎
進可攻退可守
應該起錯啦 如果係佢咁撚淆曬底一定mon住po 唔del ig最少都較private掛 九成九起錯 勸大家唔好傷害呢條友了 亂起分分鐘比人告返轉頭

咁你咪中伏囉,較private咪間接認咗係佢

ig曝露得越耐 連登仔咪越有時間去對番ac講嘅野同ig符唔符合囉 正常係當事人都喇喇聲private la
正如有巴打已經對到住嘅地方唔match

佢個ig開始就public 畀人post上嚟嘅話private同public都冇分別啦
重點係有人發現佢中頭獎之後 開始留名 佢先開始改圖囉

如果係 冇改圖 冇中獎根本就個post會沉
唔會無啦啦中間有幾個即刻講留名
咁你咪中伏囉,較private咪間接認咗係佢

ig曝露得越耐 連登仔咪越有時間去對番ac講嘅野同ig符唔符合囉 正常係當事人都喇喇聲private la

佢個ig開始就public 畀人post上嚟嘅話private同public都冇分別啦

反間計

此地無銀三百兩
越緊張越畀人認定
留名睇起底

我覺得佢係真係中咗嘅
此地無銀三百兩
之後諗諗下又驚得滯
跟住就喺度是但改圖
等一班人覺得佢係扮中獎
進可攻退可守

咁一開始用Google Drive呢?
人地中咗,會唔會即刻上連登?
我覺得佢係真係中咗嘅
此地無銀三百兩
之後諗諗下又驚得滯
跟住就喺度是但改圖
等一班人覺得佢係扮中獎
進可攻退可守

咁一開始用Google Drive呢?

idk

it既野唔識

反間計

此地無銀三百兩
越緊張越畀人認定

個ig 9成9唔啱㗎喇
上面有人fd搭fd識ig入面個人
人地中咗,會唔會即刻上連登?

如果我中
我諗我會嘅
覺得佢係玩心理 真係中左但扮改圖 又話馬會打黎 等連登仔以為炒晒車比佢撚狗 其實純粹想走數 其實幾高招
我覺得佢係真係中咗嘅
此地無銀三百兩
之後諗諗下又驚得滯
跟住就喺度是但改圖
等一班人覺得佢係扮中獎
進可攻退可守

佢平時up圖唔係用google up
佢係明玩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞