啱啱中咗六合彩嘅會員#20805 入一入黎

584 回覆
1057 Like 4 Dislike
巴打 你自己諗下 佢放張中咗獎嘅圖出嚟定係冇中獎嘅圖出嚟會俾多啲人關注
已經消失唔喺香港
所以我覺得佢係驚得濟/ 走數多
你最尾嗰句講得啱呀
啲人真係 好乞衣囉
唔好話 那動人時光user
連我呢個側邊睇嘅人都 驚驚哋
啲人瘋狂都咁樣
首先 其實有咩好del 佢個幅只係cap圖 佢又唔係fb post 撚知佢邊位
然後 佢唔係刪圖 係重up一張修改後嘅圖
我無睇過原up嘅圖係咩 重點係佢11點重up一張圖
何來中獎即刪圖?
完全似喪屍
多過似祝福人哋囉
分分鐘想派錢 都嚇到唔敢派錢
哈士狗好波
其實佢唔找數會點?乜連登仔知佢邊位?定係會捕住馬會門口捉樓主?
走數點解要淆底?
但係正常人up圖通常都用返連登自帶果個up圖功能,有幾可自己up上個網度又img條link,仲要特登係google
講到走數真係會死全家咁
巴打,明天你就會知中獎個位巴打唔係佢㗎喇,唔好諗咁多啦
唔排除連登有人識佢真人呢
要知道一個人 中咗頭獎 係有機會失去理智 同個心係好混亂

如果係我 中咗頭獎 見到上網群情咁洶湧
個post 幾多人講到自己幾慘幾慘 問你攞錢 仲要留低聯絡方法
仲要有啲吊曬你老母全家
老實講有啲驚都唔出奇
加上佢本身喺連登up圖都係用連登果個
佢條飛數目又唔係大 點會一開始就做呢啲野
其它我當佢講得通 係一開始用google黎up圖疑點最大
我覺得就未必係ig嗰個mk
但我會覺得係那動人時光巴打囉
既然一個人中左獎會失去理智做咩又咁有心機改下圖up下google 如果怕點解唔係轉一張bam圖而要改張中獎嘅圖出嚟?
你覺得make sense?
Ig個mk係起錯底 點會係佢
聽日你咪知邊個頭獎囉,得1注中,我就黎頂唔順你d讀心喇
我都覺得似係
之後諗諗下驚得滯就玩野
點解你咁清楚
唔通你就係
20小時
咪講左佢重up一張「真」圖囉
點解你會覺得 聽日就會知道頭獎得主係邊個?
係囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞