啱啱中咗六合彩嘅會員#20805 入一入黎

584 回覆
1057 Like 4 Dislike
清。。。唔好咁on9
一注中六合彩節目會講。。。
佢會講有人中定無人中
無人中咪彩池d錢疊加上去。。。。
一黎冇啦啦用google up圖已經有鬼
二黎特登用左google up圖又如果真係中獎既居然係走去改圖而唔係第一時間del圖
估唔到有人真係信中獎
有無睇過電視搞珠呀
人地會講有人中定無人中
條友仲要話馬會通知佢中獎
其實佢咁整假圖片等人以為中左獎無累積彩池 馬會有直接損失 可唔可以告佢
咁的確有人中咗wor
佢upload改圖之前一版都推唔到
個個都淨係打lm 何來群情洶湧?
你後面講嘅嘢一句都唔成立 全部都係廢話
我前面有講係機會想 走數
我講左 ab c d原因
你剩係拎我講d呢點
是但啦 大家都係上網9up 姐

重點個頭獎唔係自己
中又唔代表係佢
咩人先會中左獎然後第一時間係開photoshop
然後再重upload一次同一張圖 我真係好好奇咩人會做得出
(假設佢真係有中,即係原圖係真,然後佢又重up同一幅圖,目的係走數?)
我回緊佢話無累積彩池姐
有人話佢係特登up張中獎圖黎誤導人佢原本張圖係冇中到喎
想問一問佢confirm中果時,馬會公佈咗一注獨中未?如果未又真係有機會佢真中想走數
有乜關係
咁佢原本個張唔係都係中獎圖咩?
如果未公佈一注獨中佢就confirm,萬一馬會再話無人中,佢咪7到仆街?咁佢真中的可能性又高d。 相反,如果公佈咗一注獨中佢先confirm,咁就知咩事啦
無人知
係啊 重點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞