啱啱中咗六合彩嘅會員#20805 入一入黎

581 回覆
1057 Like 4 Dislike
所以我咪話中獎機會好高
巴打,明天你就會知中獎個位巴打唔係佢㗎喇,唔好諗咁多啦
我覺得就未必係ig嗰個mk
但我會覺得係那動人時光巴打囉
Ig個mk係起錯底 點會係佢
聽日你咪知邊個頭獎囉,得1注中,我就黎頂唔順你d讀心喇

點解會知邊個中頭獎?
去跑馬地馬會總部到捕佢?

清。。。唔好咁on9
一注中六合彩節目會講。。。
佢會講有人中定無人中
無人中咪彩池d錢疊加上去。。。。
一時興奮回po話自己中咗
見咁多人衝入嚟乞錢先淆底

其實佢唔找數會點?乜連登仔知佢邊位?定係會捕住馬會門口捉樓主?
走數點解要淆底?

唔排除連登有人識佢真人呢
要知道一個人 中咗頭獎 係有機會失去理智 同個心係好混亂

如果係我 中咗頭獎 見到上網群情咁洶湧
個post 幾多人講到自己幾慘幾慘 問你攞錢 仲要留低聯絡方法
仲要有啲吊曬你老母全家
老實講有啲驚都唔出奇

一黎冇啦啦用google up圖已經有鬼
二黎特登用左google up圖又如果真係中獎既居然係走去改圖而唔係第一時間del圖
估唔到有人真係信中獎
所以我咪話中獎機會好高

點解會知邊個中頭獎?

係囉

有無睇過電視搞珠呀
人地會講有人中定無人中
其實佢唔找數會點?乜連登仔知佢邊位?定係會捕住馬會門口捉樓主?
走數點解要淆底?

個post 幾多人講到自己幾慘幾慘 問你攞錢 仲要留低聯絡方法
仲要有啲吊曬你老母全家
老實講有啲驚都唔出奇

一黎冇啦啦用google up圖已經有鬼
二黎特登用左google up圖又如果真係中獎既居然係走去改圖而唔係第一時間del圖
估唔到有人真係信中獎

條友仲要話馬會通知佢中獎
所以我咪話中獎機會好高

點解會知邊個中頭獎?
清。。。唔好咁on9
一注中六合彩節目會講。。。
佢會講有人中定無人中
無人中咪彩池d錢疊加上去。。。。

屌你。up乜鳩呀
而家馬會個網講左一注獨中囉屌你

其實佢咁整假圖片等人以為中左獎無累積彩池 馬會有直接損失 可唔可以告佢
其實佢咁整假圖片等人以為中左獎無累積彩池 馬會有直接損失 可唔可以告佢

咁的確有人中咗wor

上馬會個網睇啦。你係咪戇鳩
中唔中獎係經馬會部電腦check。唔係上連登check
一時興奮回po話自己中咗
見咁多人衝入嚟乞錢先淆底

走數點解要淆底?

仲要有啲吊曬你老母全家
老實講有啲驚都唔出奇

佢upload改圖之前一版都推唔到
個個都淨係打lm 何來群情洶湧?
你後面講嘅嘢一句都唔成立 全部都係廢話

咁既說話都講得出...香港真係好多聰明人。點解?因為唔識賭,我覺得佢係聰明。(真心)
唔賭先係聰明
走數點解要淆底?

仲要有啲吊曬你老母全家
老實講有啲驚都唔出奇

佢upload改圖之前一版都推唔到
個個都淨係打lm 何來群情洶湧?
你後面講嘅嘢一句都唔成立 全部都係廢話

我前面有講係機會想 走數
我講左 ab c d原因
你剩係拎我講d呢點

咁既說話都講得出...香港真係好多聰明人。點解?因為唔識賭,我覺得佢係聰明。(真心)
唔賭先係聰明

是但啦 大家都係上網9up 姐

唔賭先係聰明

是但啦 大家都係上網9up 姐

重點個頭獎唔係自己

咁的確有人中咗wor

中又唔代表係佢
咩人先會中左獎然後第一時間係開photoshop
然後再重upload一次同一張圖 我真係好好奇咩人會做得出
(假設佢真係有中,即係原圖係真,然後佢又重up同一幅圖,目的係走數?)

咁的確有人中咗wor

中又唔代表係佢
(假設佢真係有中,即係原圖係真,然後佢又重up同一幅圖,目的係走數?)

我回緊佢話無累積彩池姐

咁的確有人中咗wor

中又唔代表係佢

有人話佢係特登up張中獎圖黎誤導人佢原本張圖係冇中到喎
想問一問佢confirm中果時,馬會公佈咗一注獨中未?如果未又真係有機會佢真中想走數
想問一問佢confirm中果時,馬會公佈咗一注獨中未?如果未又真係有機會佢真中想走數

有乜關係
呢個post教訓大家
發財要低調
香港真係好多紅眼症人
其實咩原因去查人地係咪假圖,而自己又無任何利益? 咪就係出於妒忌心囉

但唔好忘記今期真係有人一注中六合彩頭獎,根本唔係果個連登仔都係第二個人中
呢個post教訓大家
發財要低調
香港真係好多紅眼症人
其實咩原因去查人地係咪假圖,而自己又無任何利益? 咪就係出於妒忌心囉

但唔好忘記今期真係有人一注中六合彩頭獎,根本唔係果個連登仔都係第二個人中

你唔比兩個半注中?
咁的確有人中咗wor

中又唔代表係佢

咁佢原本個張唔係都係中獎圖咩?

有乜關係

如果未公佈一注獨中佢就confirm,萬一馬會再話無人中,佢咪7到仆街?咁佢真中的可能性又高d。 相反,如果公佈咗一注獨中佢先confirm,咁就知咩事啦
中又唔代表係佢

咁佢原本個張唔係都係中獎圖咩?

無人知

有乜關係

如果未公佈一注獨中佢就confirm,萬一馬會再話無人中,佢咪7到仆街?咁佢真中的可能性又高d。 相反,如果公佈咗一注獨中佢先confirm,咁就知咩事啦

係啊 重點
呢個post得睇到兩樣野
第一,香港人真係妒忌心好重
以前阿星中六合彩就話佢返印度比人殺害(事實佢喺東涌買左幾層樓,開埋餐廳做老闆)。到今日連登仔疑似中六合彩,就千方百計去證明佢係唔中

第二,好多連登仔都唔識賭。唔知六合彩啲彩池點運作(唔識賭其實係好事)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞