家興 價真棧 759 大生 香港四大名店

278 回覆
588 Like 16 Dislike
唔換都好似貴$2定3咋曲奇
幾耐冇去?11蚊啦加左價
你呢啲柒碌弱智仔崇拜人前唔該做下research睇下人哋背景先啦,佢三次申請入共產黨㗎,你快啲完成佢遺志吖笨。你不如上下網search下佢同民建聯啲關係先啦,唔好做個豬腦人,連鍵盤戰士都未夠班,雖然就快到你嘅年。我幫趁759都因為佢俾汽水商斷貨開始,睇住佢一路盲中中咁入垃圾,跟佢中唔少伏呀柒頭,child登仔冇乜腦,一味盲撐。
唔使擔心,我預咗落地獄㗎啦 我唔會因口德吹噓同盲目崇拜,崇拜人之前先睇下佢背景同想法先啦
就係買咗依隻
就係特價嗰隻
等我搵日去睇下
屌你老母臭化閪你條閪仔同你講都嘥鳩氣,你個腦生滋好快啲醫,遲啲變腦癌冇得救
我從來冇話林偉駿唔係好人,只係佢唔係一個生意人,啲嘢完全係盲衝亂撞出嚟,你知唔知阿信屋套貨銷存系統當年佢自己盲中中咁揼出嚟? 好多嘢之後先知有問題。你呢啲柒頭剩係識人云亦云,人哋同保皇黨friend你又無視,你繼續封個愛國庸人做偶像啦屌你老母,你食多啲759支蝗嘢啦柒頭
759 主要飲佢 日本抺茶 . 係平過出面.
唔係 759 , 百佳, 惠康都唔會有 午後紅茶賣.
你去開間上市公司俾我睇吖咁撚叻
教人做生意
家興真係平好多,見過最平除開8.9一排,即刻入左1箱
最利害係啲收銀記得晒啲價錢
我老母話乜都平

但唔喺屋企附近無計
係囉,無bar code又無八達通
返返去20年前
大部分平,但都有啲唔平,例如洗頭水貴過藥房
咁又無諗過去佢果度買洗頭水嘅
買野飲就一定平,好似雀巢咖啡,家興平日賣4.2,平起身3.8都見過
759 光泉楊桃汁 依家冇得賣, 好好飲.
7仔賣緊幾$?
好似十蚊左右,冇買過,太貴
係 盡量唔去7仔買嘢飲
的確係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞