家興 價真棧 759 大生 香港四大名店

278 回覆
588 Like 16 Dislike
意粉醬有樽$10

不過成日斷貨

超市$25起跳
價真棧果jam又係好正
啱啱搵大生 見到fb群組話買佢特價韓國麵發霉
邊隻

我未去過 聽日望下
咁又好衰

不過好在我未領過嘢

依隻都好食
你真係好撚趣緻,你唔係以為阿信屋做到風山水起林偉駿靠佢上市呀? 佢係靠線圈起家㗎戇鳩 反而阿信屋令佢仆唔少次撞過唔少板,你熟讀下林生啲生平先衝出嚟啦柒頭

仲有如果你覺得上市就叻嘅你小心爆血管要跟埋林生搵食,因為你個仇家就嚟上市
屌你老母你條小學雞文盲定色盲? 恩字識唔識解? 恩怨者,恩惠與仇怨也,有兩者轇轕之義。小朋友幾年班?學好啲中文先啦,衝出嚟柒
我當然知佢做線圈起家同以佢上市

我重點係笑你教佢做生意
人哋老早係成功商人,懵撚
紅磡撚表示家興真係平 不過唔休做咁款
點解咁講
班收銀好串 比錢慢半步都比佢屌 完全唔驚嚇走啲客
又冇八達通
咪係 你比散紙既話到counter之前就要計好數比佢 否則佢又會比說話你聽
咁d阿婆顧客手腳慢點算
點可以連食神傳說都唔提
759咁貴
你冇會員咭?
759都話貴
送埋俾你好唔好?
呢啲佢地就無咩既 反而啲工人姐姐就成日比佢地小
屌你老母你真係弱智仔害你老母年初一俾人屌到年三十 我點撚樣教個死人做生意呀仆街? 而且討論一個人嘅功過有乜問題?前車以鑑, 連林偉駿都唔少次喺訪問中承認因為無零售經驗奶過好多次嘢,你睇多啲你心中成功愛國商人啲嘢先講啦柒頭。你呢啲小學雞真係拖低連登質素唔少,唔怪得呢度俾人笑child登 你都係搵返你班志同道合嘅小學雞圍爐吹你嘅759大生啦 我其實未聽過大生,不過你呢啲低質打手吹奏之後我肯定black list佢先 仲有價真賤呢啲支蝗向嘅士多你都拎出嚟吹捧

你淨係講恩怨咩
你講私人恩怨呀
點私人呀柒頭?
文盲話人唔識字
私人恩怨乃指兩者因私轇轕,糾纏恩過,當中恩者,可施可受,受因不報而生仇者眾,故兩者間有恩有仇謂之私人恩怨!冀愚者能聞而達矣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞