家興 價真棧 759 大生 香港四大名店

278 回覆
588 Like 16 Dislike
9蚊一包好好食
價真棧啲比利時品牌嘢幾平

everyday嘅朱古力粉好大鑵唔洗$30
仲有隻tomato 醬$5 一盒(紙盒)
整pasta一流
喺超市買起碼$20
唔明點解佢啲pasta點解可咁鬼死平
我老母次次都喺果度買,去百佳絕對唔會買pasta
咁代理都要食飯嘅

但佢唔經代理啲價又真係好鬼吸引
呢隻抵食
最鐘意食綠色個隻
仲有隻we're nuts ,啲nuts 好平
我自己759同360都會去,759樓下有間,但啲貨都係垃圾,好嘢永遠只入一次之後消失,日本嘢越嚟越少,入去行多過買。反而360入親去都有嘢買,佢入好多唔同地區嘅嘢,台灣、星加玻、馬來西亞、泰國、菲律賓嘢都有好多都好好食會翻食,有隻台灣牛軋餅好食到飛起。 你要我幫趁759不如你幫佢搞好啲貨源先啦,佢嗰堆大陸759牌真係低端奶共先會買,同埋佢堆東歐垃圾買乜伏乜,要真係買得落手先得㗎
原來屋企今日就食咗佢3件嘢
真係?
packing有寫?定你靠估
願聞其詳
大象個隻朱古力歐洲週圍都有,又係好撚平
如果係話佢趁林偉駿死講嗰番話,我覺得完全正確,只係唔啱timing ,連登仔再難聽嘅都大把 。林偉駿根本唔識做生意,佢成功可以講得上係符碌撞棍,所以之後dup係必然嘅事
家興仲係勁抵買
不過啲舖好唔就腳
上次係去開筲箕灣幫襯咗
連登仔又教人做生意
我嗰邊已經三間執剩兩間
黃埔都算2線地區
當然算
而且咩叫唔啱timing
咁大個人接受記者訪問咁講叫涼薄
睇怕你都係涼薄之人
你撐759前不如睇下林生生平逸事,讀下佢本大作,了解下佢先? 我對759係恨鐵不成鋼,我由幾年前隔日入貨到依家一個月未必有嘢買一次,重點唔係我唔想買,係佢冇嘢啱我買,佢次次耍盲拳咁入貨唔跟得佢奶好多次
你喺連登講人涼薄會唔會太笑大人個口? 唔爭在叫我落埋地獄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞