家興 價真棧 759 大生 香港四大名店

278 回覆
588 Like 16 Dislike
好難咩都唔係大陸入嘅又
360同你有仇? 佢啲錢係大陸錢? 連燈仔真係戇鳩無極限.

唔係食呢行飯就唔好喺度鳩噏.
佢話佳寶入好多大陸肉我都已經冇嘢好講....
家興 15蚊兩pack營多,幾抵
好可惜家興本身唔夠進取, 安於佢現狀. 可能下一代的 Take Over 會好啲
360同你有親?
唔係有親嘅問題, 係啱同埋啱, 係唔係事實嘅問題.
佳宝屌打全部
759 價真棧 360都會去
但價真棧幫趁多D 食物多數無伏
以歐洲餅乾為例 759多數垃圾 360多數貴
價真棧好多平都好好味
Btw 近期有隻藍色包裝意大利朱古力餅超好味
咁你點知佢啲錢唔係大陸錢?
我舊老細亦都有同佢交過手. 如果你話喺大陸有生意有物業搵到錢就叫大陸資金咁我諗全世界都係大陸資金.

一開始嘅時候好坦白講我睇死佢做唔起. 佢份人絕對唔係Nice, 但就好撚肯定係一個 Ruthless 生意佬.
佳宝都已經做到唔優做. 不過佢真係貨真價實憑自己雙手打天下.
交過手都未必知人底細啦
唔通華為啲生意伙伴全部知佢啲衰野咩
360老細啲錢係咪共狗我就唔知
佢係一個仆街我就知
https://martinoei.com/article/20873/林子峰-做人唔好太仆街
咁既人開既鋪頭打死都唔幫趁
佢點樣起家大把人知, 入得嗰個圈就知道呢個世界有幾細. 詳細嘅唔講太多. 你話佢係一個仆街唔撚幫襯我冇問題. 咁呢個係事實.
大生聽都未撚聽過 , 夾硬湊夠四大做乜7
住紅磡 有家興759 土瓜灣又有大生
大生有illy咖啡粉賣,90蚊有找
價真棧D零食朱古力真係好平
平到唔敢買 唔知點解
其實係香港代理食水深
歐洲啲朱古力平香港好撚多
一排godiva都係廿蚊港紙
我屋企成日買
啱啱先食完正方形包裝果隻nuts 朱古力
百佳果d taste 好似140-150
佢個老細公開講過仆街嘢
單係佢嘅言行就足以令我一世唔幫襯
價真棧有隻意大利餅 黃色包裝
好好食
唔知你講邊隻添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞