[香港女團]SG GS Bingo AkaHeidi 生日快樂

933 回覆
7 Like 9 Dislike
佑嘉仲有冇追sg
我都好耐冇出活動

我都有幾個月冇出啦 你點解無啦啦消失左咁耐

成日比某Dfans啤就廢事啦
追追下追到冇心機

邊個會啤你

咪就係呢條八婆 以前做活動成日俾佢啤
成日俾人咁對待搞到都費事出

唔怪得知你話俾人啤
呢條仆街出撚晒名臭串睇人唔起
都唔知呢條垃圾憑什麼
而家先發現原來佢係青狗 食撚屎啦仆街死青狗

而家SG funz都好少見到佢
AsOnefans club還錢啊屌你老母

a1睇過樣都就瓦解 快d回水比人啦

追追下追到冇心機

邊個會啤你

呢件百搭
成個JCmodel佢都啱

係咩

諗諗吓佢好似淨係搞緊兩個落選港姐炸喎 乜JCmodel佢又岩

好似認錯人
咁似樣嘅

追追下追到冇心機

邊個會啤你

呢件百搭

係咩

諗諗吓佢好似淨係搞緊兩個落選港姐炸喎 乜JCmodel佢又岩

好似認錯人
咁似樣嘅

有冇認得佢係甩皮架先!

追追下追到冇心機

邊個會啤你

呢件百搭

係咩

你錯啦 落選個個就算啦 好在唔係搞你馮盈盈 係搞三甲其中一個姐
今晚睇迷

呢件百搭

係咩

你錯啦 落選個個就算啦 好在唔係搞你馮盈盈 係搞三甲其中一個姐

唔係全部有人架咩

好似條八婆想搶9黎做

咁我知搞JC model個百搭係邊個
17號有冇巴打去?

呢件百搭

係咩

唔係全部有人架咩

好似條八婆想搶9黎做

咁撚款 佢係蕃界好撚黑人憎架喎
17號有冇巴打去?

返學
17號有冇巴打去?

返學

今晚睇迷

仲有唔夠一個鐘
大家準備好未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞