[香港女團]SG GS Bingo AkaHeidi 生日快樂

933 回覆
7 Like 9 Dislike
簡兒唔好嬲啦

比着我都會嬲

比人屈果種不憤完全感受到
自己仲要係公眾人物
一定好大壓力好唔開心

係囉
希望佢會開心啲啦

都係嗰句,人紅是非多

點都好
本兵永遠支持佢
你地講個個皮膚病之前係咪追Cheronna
佢點解唔追嘅

據聞佢當年佢得罪晒身邊D人係冇朋友之下離開sgfc
同埋佢之後轉戰左去其他地方 當然態度依舊

但我印象中,佢係追Yanny

係追Yanny架
個陣Yanny買麥樂雞無甜酸醬,呢條垃圾八婆出活動送比Yanny

送甜酸醫

有冇人重新講多次成件事
即係個gay婆走去溝Cheronna?
你地講個個皮膚病之前係咪追Cheronna
佢點解唔追嘅

據聞佢當年佢得罪晒身邊D人係冇朋友之下離開sgfc
同埋佢之後轉戰左去其他地方 當然態度依舊

但我印象中,佢係追Yanny

係追Yanny架
個陣Yanny買麥樂雞無甜酸醬,呢條垃圾八婆出活動送比Yanny

係咪真係佢呀 你嗰陣都未入fc

我印象中佢係cherb架喎 唔通我記錯

我都記得係架
佢消失一排之後我見到佢ig個biography轉左話鍾意Yanny
我唔知佢係一直追開兩個定轉會啦
但都幾肯定佢係追過cherb
好似係
係高登搵返D舊post 係講cheronna既
睇完灰左 唔係真架話
睇完灰左 唔係真架話

我記得佢之前係電台有講過佢f5定f4同個ghs tb師姐嘅嘢架
同埋如果淨係讀三年唔會有咩歸屬感啦
仲邊有面目大大聲話自己讀德望仲走去睇學界一齊打氣
睇完灰左 唔係真架話

我記得佢之前係電台有講過佢f5定f4同個ghs tb師姐嘅嘢架

有冇link睇返電台?
睇完灰左 唔係真架話

失咗蹤嗰個tb 佢讀初中 新城嘅
睇完灰左 唔係真架話

呢啲嘢 睇吓咪算囉 做咩咁認真
人地點講唔洗理 最梗要係你自己本身信唔信佢
無圖無真相 講咩都係假

佢真係好靚啊

到時唔好淆底呀

深信佢哋連證據都唔敢睇
聽日我就拎埋啲證據比佢哋 仲夠膽話係我哋攪呢 就證明佢哋幾撚無恥 幾撚仆街 同埋我唔撚洗再俾面

去唔到

我都希望佢哋認錯嘅
講句對唔住咪算
講完實俾面你哋個大佬 唔再追究呢件事架喎
我又唔驚你地既 玩焦土我都未驚過

真係好大壓力,一句覺得係就可以當正我地係做過咁不停屌我地
真係痴痴地,好唔開心呀

摘仙你夠我慘咩屌
乜都冇做過 食緊花生都可以話係我做
證據又冇 一咪尻up
青狗真係特別麻煩

你抗壓能力高呀嘛,佢地咁樣喺佢IG留啲咁既言句句隊我
我真係會爆煲,從此退隱

摘仙 人地似屌我多喎 溺係對面馬路屌佢地嘛 心諗叫你班岸尻停低嘈又急急腳走 今日好似都淆淆地
駛唔駛貼撚埋戲飛出黎呀

拎呢張圖出嚟都夠
喂某人叫你旗下啲狗死返去狗竇度啦
嗱我係講緊你隻狗咋 我唔係話你朋友呀唔好入錯位啊

還我清白
da戴帽個件垃圾 啲皮跌撚到成地都係啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞