[香港女團]SG GS Bingo AkaHeidi 生日快樂

933 回覆
7 Like 9 Dislike
你地講個個皮膚病之前係咪追Cheronna
佢點解唔追嘅

據聞佢當年佢得罪晒身邊D人係冇朋友之下離開sgfc
同埋佢之後轉戰左去其他地方 當然態度依舊

但我印象中,佢係追Yanny

係追Yanny架
個陣Yanny買麥樂雞無甜酸醬,呢條垃圾八婆出活動送比Yanny

係咪真係佢呀 你嗰陣都未入fc
佢點解唔追嘅

即係講緊邊個

戴帽嗰個
當年佢好串架得罪左唔少人

唔止戴帽嗰個寸
佢點解唔追嘅

但我印象中,佢係追Yanny

係追Yanny架
個陣Yanny買麥樂雞無甜酸醬,呢條垃圾八婆出活動送比Yanny

係咪真係佢呀 你嗰陣都未入fc

印象中的確係佢送,仲曾經po過上ig,利申相關ig相應該已del
簡兒

今日開心

好pure好true
簡兒

今日開心

好pure好true

真係好得意

好靚
簡兒唔好嬲啦

佢對付到你先算啦

佢覺得可以架

反正有唔同人睇實呢度 就同你講清講楚啦
夠撚膽就問我拎證據 你去搞人粒星就唔撚關我事嘅 根本我就冇支持原本嗰個人
你問清楚你兩隻狗係咪佢哋背後玩小動作先啦
你嗰隻甩皮狗以前就鍾意屌你個班人 而家見有着數先轉軚 想借刀搞人咋
我歡迎聽日你哋嚟搵我拎證據嘅
你隻狗話架嗎 回頭是岸啊施主

唉屌 人地開到聲話叫我地去老銅打尻佢

到時唔好淆底呀

深信佢哋連證據都唔敢睇
聽日我就拎埋啲證據比佢哋 仲夠膽話係我哋攪呢 就證明佢哋幾撚無恥 幾撚仆街 同埋我唔撚洗再俾面

去唔到
簡兒唔好嬲啦

比着我都會嬲

比人屈果種不憤完全感受到
自己仲要係公眾人物
一定好大壓力好唔開心
簡兒唔好嬲啦

比着我都會嬲

比人屈果種不憤完全感受到
自己仲要係公眾人物
一定好大壓力好唔開心

係囉
希望佢會開心啲啦

都係嗰句,人紅是非多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞