[香港女團]SG GS Bingo AkaHeidi 生日快樂

933 回覆
7 Like 9 Dislike

【香港女團】Super Girls,少女標本,BINGO綜合討論區#2

歡迎各位討論香港女子跳唱組合, 本帖重點介紹及討論Super Girls,少女標本,Bingo 上述以外團體亦可提及與討論, 本帖將提供並不時更新部份有關資訊, 亦歡迎各位補充不足資料。

SuperGirls

左起:Jessica蔡明思,Yanny陳穎欣,Cheronna吳嘉熙,Aka趙慧珊,Heidi李靜儀
少女標本

左起:Coco袁紫僑,Jessica簡淑兒,Kabby許雅婷
BINGO

左起:Christy周彥,Odilia陳康琪,Carman關嘉敏,Gia陳可,Kylie王嘉怡

啲ig copy死
逐個逐個
Lm

啲ig copy死
逐個逐個

以前個地獄一就唔整啦
放低佢地IG就算
覺唔覺coco搞到個組合好似柒咗咁 老婆成日話同佢唔多夾
覺唔覺coco搞到個組合好似柒咗咁 老婆有提過話同佢唔多夾
覺唔覺coco搞到個組合好似柒咗咁 老婆有提過話同佢唔多夾

你就柒,不只幾正
同埋你做咩扮我

你扮我
其實我老婆同任何女拍埋一齊都真係高幾班
上面成堆ff佬
btw新post留名
新年快樂
新post留名

你就柒,不只幾正
同埋你做咩扮我

你扮我
其實我老婆同任何女拍埋一齊都真係高幾班

好耐之前已經同簡兒結婚
第三者同我死撚開

你有你講 我有我繼續同簡兒sweet sweet
搞到我都想改名做簡兒相公同大家一齊ff
搞到我都想改名做簡兒相公同大家一齊ff

唔是ff呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞