[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (18)

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
尋日聽人講好似話就算買左都有限期,去anywhere 買唔知會唔會都係咁🤔
龔水定情信物<2019.01.30 update>
32. 初戀cafe外賣咖啡(489<水與下屬們的藍調>)
阿龔安慰阿水而送上嘅冇伏咖啡
33. 蠱惑公文袋(489<水與下屬們的藍調>)
亞太區市場部總監大人咁啱落去尋寶圖又咁啱帶畀尋寶圖班冗員嘅道具,真係咁啱㗎咋
34. 360員工評核表(489<水與下屬們的藍調>)
其實評尋寶圖班冗員嘅工作能力極極劣都唔係太過分啫
好想睇阿龔填阿水嗰份360
35. 珍珠奶茶(489<水與下屬們的藍調>)
阿水送畀阿龔嘅第一杯冇伏飲品
特登唔加杏仁脆脆,唔想幫鉅記賣廣告
36. 金剛門跌打酒(503<龔燁復仇記(上)>
市場部總監office女主人阿水親自送畀男主人嘅禮物
接龍市場部總監極力推薦,搽得又飲得,仲甜甜地添
37. 海鮮、鹽焗雞、紅酒(503<龔燁復仇記(上)>
唔知係咪以前同居嘅時候見識過熊家美食,阿龔每次登門一係就食冇伏鹽焗雞,一係就自備嘢食
唔係阿水煮嘅鹽焗雞始終差少少
38. 嘉頓禮餅(504<龔燁復仇記(下)>
間接導致阿水主動翹住阿龔隻手,勉強算係啦
主要係見到嘉頓gif之後念念不忘,私心加埋落嚟

新加嘅信物主要跟落難貴公子喺上個post嘅整理
希望冇漏啦

太長唔quote晒前面,感謝satok絲細心整理
唔提杏仁脆脆
係有限期,無理解錯應該係比人買但離開香港可以loop返(無裝anywhere)
即係本身係香港就唔洗刻意買用返佢免費loop7日就得
腳都唔算好粗啫,我覺得似係想拍出嚟感覺龔燁比費仔弱所以先著多條打底褲係入面。同埋拍出嚟感覺手瓜都無咁粗,明明做咗好多下掌上壓
上次打波龔燁都有著黑色legging
我仲以為係Stanley本身習慣
趁夜深出翻少少504嗰集嘅gif

世伯記得阿May啊,係阿May啊!會心一笑 (馬漢心諗你地講緊乜 無興趣)

係主post 出過呢個對視圖,係呢度補翻先
(發現等mytvsuper出嘅片 好似清過錄直播嗰時嘅以後出gif可能等埋先再出)
同埋方便咗喺街唔用數據睇

反而我唔明點解有2蚊同8蚊兩個唔同價錢
完全無諗過追大台cp追到買劇
吓?有2蚊嫁咩?
我買咗8蚊個款

2蚊架。
我原本click入去8蚊,
但記錯pw lock咗,
跟住online問,reset返都買唔到,
Online嗰個人同我講去付款資料度入咗資料先買,同埋話係2蚊。跟住試就得咗

我係$8喎
有咩分別?
我都想知
2蚊版同live版比,應該無多咗/少咗嘢,至少肯定無少咗鉅記
係咪畫質上嘅分別?
咁快又爆po,留名先
唔知有冇人講過尋日stanley個live話龔燁要刺激住阿水 講到好似啲老夫老妻咁要長期刺激住大家等大家精神啲健康啲
有d感情適合平淡似水
但好明顯龔水係適合激情
係愈撚愈開心愈hyper
岩架喇 成世人流流長 互相刺激就唔會悶啦
唔好玩加料小強咖啡就得
可能
龔水式成長係要互相刺激嘅
可能玩比小強更刺激嘅
可見好熱鬧嘅未來
我諗起以前見過對老夫老妻
個阿伯又係好鍾意玩佢老婆,次次激到佢老婆彈起就會好開心
龔水應該似係呢款
期待佢哋用cls招數互撚我哋就可以笑到肚痛
有晒畫面
龔水就算一齊咗都肯定成日互窒 呢啲係龔水式情趣 如果佢地純甜就唔好玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞