[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (18)

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
如果我冇記錯個重溫,stanley好似講507有過場?

屌唔係香港出咗去玩
靠大定文字直播
507 509都好似有
In 龔水, we trust
大家未知may=mary前,阿水實俾尋寶圖班友笑
豹叔:仲以為mary姐今次真係埋街飲井水,點知做到咁人地龔燁都係無心,可憐佢一個中女想標個尾會都唔得,唉~
如果秘密網係咁寫
唔知全公司咩反應
會唔會勁多人對阿水表示同情
尋寶圖班友肯定會一人一句係咁講
但一見到阿水就唔敢出聲
好大聲
大小姐:若水呀,都話咗呢個男人信唔過架啦,你放心,我一定幫你出返啖氣嘅
龜縮明:哎呀!我唔小心將個post條link send咗上group
水:(諗:女朋友阿may件事已經唱通街)女咩朋咩友咩呀!我同嗰隻龔燁一啲關係都冇呀!
anita:個post明明講緊個女朋友叫阿may喎
豹叔:原來mary姐係第三者,畀人戴綠帽真係陰公囉
係咪又要調走哂marketing啲人換返肥仔同andy俾龔燁
阿叔:唔怪得龔燁成日上嚟我地屋企食飯阿水都話係普通朋友啦 原來龔燁有女朋友嘅
尋寶圖七嘴八舌:估唔到Mary姐明知阿龔有女朋友都咁進取,仲唔介意做第三者⋯
水:你地係咪想死啊!我呢啲咁優秀嘅新時代獨立女性洗做第三者?!我咪阿may囉!世伯平時都咁叫我架!

神出鬼沒嘅總監大人又扮簽文件飄過
龔:Hello everybody! 傾咩傾到你地mary姐生蝦咁跳
Anita:阿龔你又嚟搵⋯阿May啊?
龔:(靈機一閃)係啊 (傻婆嚟嘅,咩都寫哂喺塊面度
返到屋企係咁用另一部手機loop完503,再loop504,loop完504又loop返503

講翻龔水
真心想知
Usb之後會否再出場撚jenny
龔燁比jenny玩咗咁耐
係時候
復仇啦

龔燁復仇記part 2

不過我同意之前大post巴絲所言,一公佈出就牽連甚廣
我直頭買咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞