[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (18)

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
如果唔sure係咪會嚟所以都換定wallpaper/screen lock等人地問起都好交差?
定私心換呀
想知會放邊張相
我覺得應該真係約左阿龔既,不過阿龔飛機哥個名並唔係浪得虛名……今次可能只係遲少少,但果少少就變左震波潮生……

希望阿龔吸取呢個教訓,知道咩叫蘇州過後無艇搭啦
諗諗下分分鐘一開始係Tree Gun幫阿水約阿龔添喎

Tree Gun: 阿龔呀,你知啦,二妹都好耐冇拖拍喇,你咪當做個好心,扮下佢男朋友囉,唔好等佢喺崔Auntie 面前咁冇面丫嘛
樹根遂打算讓家人攜伴見她(崔Auntie)
我估樹根落Order叫佢地無仔嘅自己搵個"道具"上嚟
咁阿水就好自然搵阿龔啦
同埋如果崔Auntie唔早到,龔水都會係一pair
不過tree gun做乜咁急,話嚟緊唔得嘅咩
我希望係唔覺意開咗成個folder都係龔水+龔水友+龔水根相
原來係崔Auntie 早到,等我仲怪錯阿龔添
阿龔,Sorry!!
有冇link ?
會唔會係阿龔係咁send合照去阿水個whatsapp, 收到whatsapp 手機彈pop up出黎俾崔auntie 見到

會唔會俾Tree Gun殺
只差一點點
由男友(偽)變返做普通同事
係囉 都唔差嗰少少
阿水個道具平時唔call都自己識蒲頭進貢㗎啦tree gun驚乜
Tree Gun開心都嚟唔切,點會殺佢
其實我期待緊美麗龔燁 真係好期待個反應啊
許願許願
但係大合照無美麗應該賠完罪走咗啦
美麗一定嗒晒阿龔糖
龔:媽呢空救我呀
羊羊龔燁都會調戲啦
區區一個美麗
碎料啦
不過搞掂完美麗要搵返水水急救啫
美麗: 點解個個男人都鍾意熊若水
美麗會唔會變Jenny2.0
美麗仲係一個23歲涉世未深少女!
啊龔手下留情啊!
一陣阿龔聽到佢地又講咩四妹以為美麗同熊家好熟好親,點知瀨晒嘢
開依度account真係好辛苦~咁大個人第一次為左追劇咁樣~供水真係好正
其實我有少少想睇tree gun搵埋阿龔嚟扮3E男朋友,雙向呷醋應該會幾搞笑

龔:潮生呀,其實你啲品味都幾獨特下喎,雖然媽呢空成日話自己有44吋長腿,長過好多大電視,但實質人高似碌竹,礙手礙腳成隻蟹咁,根本無忽似女人,你唔會覺得自己同緊個男人拍拖㗎咩?
水:男人? Are you talking? 你對眼有事就去睇下醫生啦好冇啊! 我夠唔明我個妹點解要揀你啦,三尖八角,縮骨卸膊,身型又削又串串貢,不過咁,啲頭髮係幾好嘅,好似八十年代嗰啲人啊

潮生、3E:
Tree gun:好彩搵咗潮偉嚟扮二妹男友咋,如果話阿龔同二妹拍緊拖,邊度有人信呀
崔Auntie:睇嚟你兩位都好有火花喎 (我覺得呢兩個人相當有嫌疑,熊家啲關係真係好混亂 )
http://m.zhiboba.org/pindao/tvb.html
我出trip用依個睇正播
但我唔識點加密我個回覆,我驚方丈見到會舉報[s[/s][/s]
直播
打好啲字先
唔知點解咁講完我第一吓係覺得美麗會想食咗阿水
即刻推安仔埋去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞