【復仇者聯盟4】被批死票房差過上集 只因一隻「有毛比卡超」?

118 回覆
13 Like 138 Dislike
點解我會覺得只因真人比卡超
會更加多人寧願無野做睇多幾次avengers都唔睇套比卡超

星戰果啲續集點同, 套戲咁撚廢
avengers擺到明係真完結, 套戲不過不失啲人都會睇幾次, 套戲有返3既水準睇更加多添

另外都想問下, 個超級英雄片既票房顛峰係點得出黎?
聽落咁似"86既極限已經到左, 跟住就到我FC發揮啦"
avengers擺到明係真完結
on99!
你問左迪迪尼未
ironman, 美隊都唔撈
唔完結做乜撚
就算迪迪尼出叫avengers都無人當係果套avengers啦
咁都唔叫真完結?

其實係咪真係唔撈都未知,只不過完約,但合約絕對可以再續
我都無咩野好回你啦!
所以我話mfans一向都係咁高質
睇到個標題
都知一定會踩到marvel班死忠
佢分析得算中立
篇文都係用可能 應該既字眼
係個標題on9 被批死

呢啲係content farm文章常用伎倆
Marvel fans多
定任豚多
都話篇文講緊係本來睇三四次avg4 嘅人 可能會因為比卡超上映而淨係睇兩三次avg4 就算
關咩m唔mfans事
咩戲都係架啦, 無Jack你仲當唔當係海盜王啊
你呢啲特別on9, 最鍾意屈人咩fans
其他唔敢講,但喺日本Avenger4一定會輸比pkmon
下家誅上家
想講當年奧創紀元未出果陣夠大把Marvel死忠話過硬20億
點知15億都唔過
點解? 套戲拍得差口脾差自然少人翻刷
票房呢樣冇絕對既
上套票房好唔一定續集都會好 更唔好講有比卡超呢個大對手搶走一定票房
如果我係平時唔會留意開英雄電影既casual viewer有套好有新鮮感既真人版比卡超睇都唔會專登比多舊錢睇多幾次Avengers 4

利申: 費事比人話DC狗 一向鍾意Marvel多過DC英雄 (注意唔係指電影 單以漫畫人物論)
但不得不說有部分M狗真係好柒
自從套奧創之後 不再死忠Marvel
由你把口講出嚟特別好笑
labo事件歷史重現
你太高估我對眼
大對手
收得最好既超夢夢反擊戰都係得億幾
計埋通賬比盡你三億
avg3講緊20億
叫mfans都唔開心?依到叫開dc狗m狗架
我高質過你啦!avengers最緊要有Elizabeth Olsen大波紅巫女
無撚大波紅巫女就唔叫avengers真玩完
會二刷三刷四刷果d 第一星期已經刷完啦,仲等你兩星期後 痴撚線
依到叫開關我撚事咩
你就真係高質啦, 睇戲淨係掛住睇女
最少睇兩次IMAX
貼切
你知唔知我講緊咩?
定還是又係死忠燒壞個腦?
avenger同仆街mon連比都無得比點搶呀
仲要遲檔期點搶早檔期票房
遲成兩個禮拜
嘩屌都係唔睇avg4,半個月後先睇比卡超咁呀?
新一代蜘蛛仔成功之處,在於同ironman有聯繫
十年大作怕閪你比卡超?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞