【復仇者聯盟4】被批死票房差過上集 只因一隻「有毛比卡超」?

118 回覆
13 Like 138 Dislike
睇birdman
買4張IMAX支持
真結局應該多d人睇掛
啫係睇有毛比卡超就唔可以睇avengers?
真係好易睇得得出dc9係邊幾隻
有乜好賴,根本就唔好睇

講起隻iron man就嬲
乜撚嘢nano tech
我要嘅iron man係機械感
唔係要睇你變魔術呀
而家套所謂甲,成件鯊魚泳衣咁
無啦啦可以變支炮出嚟又無啦啦變盾
連個頭盔咁多電子儀器都可以無中生有
要乜就變乜我唔好去睇哈利波特
諗起佢件泳衣就連A4下集都唔撚想睇
垃圾
皮卡丘都要配?

係咁皮卡皮卡
你睇過條trailer 未
哈哈
而家啲新聞已經唔寫「比卡超」嗱?

屌你老母
deadpool3: 我套比卡超做低過avg4
on9,不嬲叫皮卡丘喇
當日套avengers 3依到班打撚晒飛機mfans囉
其實要睇片商發行策略…

如果夠膽,學 Aquaman 咁,先喺大陸上一兩個星期,大陸班觀眾乜都唔理,湧入戲院睇(因為未有老翻)。加上大陸票房可能有水份(方便以同境外片商分成做理由,合法走資)… 淨係喺大陸都儲佢十幾廿億(人仔)票房。

到全球其他地區公映,會入場捧場嘅fans又仍然會入場,想唔破紀錄都難…
pkmon 係美國紅到啲人以為係美國動畫黎
點解我會覺得只因真人比卡超
會更加多人寧願無野做睇多幾次avengers都唔睇套比卡超

星戰果啲續集點同, 套戲咁撚廢
avengers擺到明係真完結, 套戲不過不失啲人都會睇幾次, 套戲有返3既水準睇更加多添

另外都想問下, 個超級英雄片既票房顛峰係點得出黎?
聽落咁似"86既極限已經到左, 跟住就到我FC發揮啦"
點紅都同avg4無得比
avg4全方位市場殺晒
比卡超點會夠比,仲要真人死多兩錢重
比卡超套野睇完預告片已經覺得好吸引
同埋佢對象都好廣,一邊賣死忠情懷,另一邊賣pokemon go下吸返黎既中老嫩
avengers擺到明係真完結
on99!
你問左迪迪尼未
ironman, 美隊都唔撈
唔完結做乜撚
就算迪迪尼出叫avengers都無人當係果套avengers啦
咁都唔叫真完結?
睇到個標題
都知一定會踩到marvel班死忠
佢分析得算中立
篇文都係用可能 應該既字眼
係個標題on9 被批死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞