【復仇者聯盟4】被批死票房差過上集 只因一隻「有毛比卡超」?

118 回覆
13 Like 138 Dislike
影響票房收入多左lor
套比卡超 睇完預告都無興趣
有大部分人都唔係死忠 二選一既情況下影響是但一邊都唔出奇
最直接影響係排場次少左
你估全世界都係marvel fans咩!如放一日假只睇一套戲揀睇比卡超唔睇你avengers囉
啱,dceu完勝全世界,你可以收工唔該
avengers咁勁,破撚硬阿凡達啦!
最記得當日成班友打飛機
老實講唔係marvel 戲無機破票房
係由幾場打鬥駁埋普通嘅爆谷片唔得姐
邊個講會破到阿凡達?
篇文講嘅「觀眾」係指一般行過戲院見到有邊套戲好似幾好睇就買飛嘅人
唔係呢度由開拍留意到上畫嘅重度用家
屌 中文拎U咖
明明就係話緊會睇3,4次 avg4既人就係因為比卡超
變睇1,2次
一定好多人睇
應該吸引到唔少細路仔同女人睇
點會冇人睇呀 而且係另一個style 嘅比卡超
你太睇少歐美對pokemon 嘅狂熱
有班人都係盲撐英雄片
睇戲分黨派
咩字頭 幾錢糧呀
同埋Pokemon條trailer d觀看率都好高下
都唔明戲都未上有咩好嘈
老實講,比卡超由deadpool配音極度唔襯,加上日本野俾老美實搞到好西化,完全無左原本pkmon味道
作呢篇嘢條友邏輯好有問題
星戰同侏羅紀世界係系列重啟做卓頭吸先高票房,所以票房已經到頂。
續集明顯係因為套戲差而票房低啲
Marvel啲票房係用11年儲落黎,唔係卓頭咁簡單
同埋好多人係二三刷,如果第四集唔係垃圾我估好多人都會重睇

復仇者3出三星期後有大熱門死待二添啦,啲戲院咪一樣照排場播復仇者
上年去到夏天上緊蟻俠仲有得睇
痴線 隻game個比卡超明明都係呀叔聲
同埋pokemon 本身個美國市場就大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞