身上得番100蚊點生存到下個月7號

788 回覆
1618 Like 35 Dislike
我想問下 有邊個中左計 可以出黎講講
大佬 醒未? 真係唔撚洗做咩 日日睇撚住部電話好唔好 一見你留言就第一時間應你最好
如果樓主你真係有需要,我有啲西餅卷唔用,可以比兩三張你用黎換麵包幫補下。
多謝你巴打 暫時頂到 聽日番多晚
如果你再有需要可以搵我
我寄啲卷比你。

我明返工唔可以成日睇電話,同人都需要時間休息。

信你就信,唔信啲人可以唔洗理。

自己對得住自己就得。

加油,同記得要休息,唔係頂唔順病左工都開唔到。
多謝你 有心 有時睇到果d人搞到連自己都唔開心埋
每個人生活都總會預到難處。
有時自己屙屎時間都無,講真大家又唔識嘅,真係唔得閒理佢講咩作咩懷疑啲咩。

都係個句,自己對得住良心就得。
做左排廢青 我都想搵返PT返 但烚時間唔知邊到搵 有冇咩網有介紹
無錢就用睡眠時間去返兼職炒散 鬼叫你窮
樓主真係好有骨氣
多數都係上facebook打地盤 抄散就搵到
完全認同
吃:餐餐吃生命麵包
睡:24小時M記
冲凉:體育館
儲物:公司
收左工得閒啦掛?肯post你老豆貸款戶口同埋你馬會1500後投注投注紀錄未?
自己爛賭差人錢 仲要上黎駁同情 懶係正面咁
真係好撚嘔心
點解連登咁多on9..前排又有個六道仙人係連登呃左幾廿萬.呢個post又咩support都冇之下又比錢又剩
屌你老母死gay佬
唔該你啦 我係呃尻大家既 我拎左果位巴打錢我唔撚上黎應機啦 真係好撚得閒應好似你呢d撚樣咩 btw呢到好多好人 好多謝所有同我講加油 介紹工比我既人
因為你背後目的唔撚係厄錢
連登真係多憤青
講句加油鼓勵下幾秒鐘 打段咁既野出黎晒你成分鐘
到樓主7號都未還錢你再出黎吠都未遲啦
人地私隱野憑咩一定要拎出黎俾你睇
你信咪信 唔信咪唔信
而加你有咩根據話樓主係賭波啊
樓主又呃左你乜啊
不如你攞啲證據出黎大家睇下?
咁我呃乜撚啊又 係唔係呃你個死gay佬啊
你個撚樣琴日就話我撚狗,今日就話尻我背後目的唔撚係呃錢,聽日又想話尻我咩啊,而家d 死gay佬真係
最撚搞笑係 佢話我唔係想呃錢 但我又唔知係咩意思佢咁講 係唔係想講我呃大家句加油啊
睇返條友啲舊post,全部都係四圍吠撩交嗌搵存在感,咁嘅人其實係幾可憐

追post咁耐其實好有共鳴,好似睇返以前嘅自己咁;我都窮過,有幾年就算唔問朋友借錢都係月月清,頂硬上捱過咗就會好㗎啦
若要生活好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞