身上得番100蚊點生存到下個月7號

788 回覆
1618 Like 35 Dislike
巴打 留低個電話 payme比你頂住先啦 最好就清晒啲icon 廢事被起底
反正啲錢做善事都有行政費 比你就可以全部羅晒
藍絲
會呀 嘈過好多次了
咁樣落去好唔掂 巴打真係要諗下轉一轉行先啦
等好景先做返地盤啦 今年只會衰過上年
係可能會少幾千 點都好過係屋企等電話叫你開工
巴打加油!頂埋呢年幾就鬆曬
我唔知你信唔信啦 我都戒左賭了 你睇應該係2017 我由上年1月開始幫我屋企還錢 之前我真係會賭既 但而家真係連馬會都唔敢開黎睇 不過我唔介意你唔信我 反正我又唔會要大家既錢
多謝巴打
一直都想轉 想去做下酒店廚房 但人工真係太小 連錢都還唔起
佢咁樣 好難搞啵 應該諗住以後指意你
如果係真既話巴打放低個方法

我過幾百比你開餐 我當打機課次金咁
唔洗你急還
爭幾多呀
福利應該好d
包食有休息室,年尾幾倍糧
樓主巴打你都覆得幾密,得閒多啲上嚟吹水當舒緩下壓力。
我最窮果排,要幫屋企,試過幾次,要退番張八達通,攞番三四十蚊捱多兩三日。我唔敢講話我好明你心情,但最少都知咁樣捱係幾心噏同有壓力。
短期就試下搵份pt 做下,一個禮拜番兩三日多幾個錢都好。長遠嚟講,都有巴打話轉行,你諗諗啦。
樓主 如果想日一份夜一份
有冇諗住夜晚做看更
坐係到抖下 眼訓又可以恰下
第日做地盤冇咁累
就到新年又有利是fat fat
你不如叫佢跳樓啦咁
唔知你借左幾多錢一個月要還16000
12月等於192000一年
我朋友欠銀行400000分五年還都係每月連息都7xxx

可唔可以講一下點借。
定欠貴利。

睇下有冇方法幫到你
樓主仲要考牌 等唔等得呀
不如新年果幾日搵d高薪pt做住先?
日日係公司訓咪得囉
中學同學
有心了 搵我傾下計算啦
巴打上黎吹下水,傾下計
唔好諗埋一邊
其實壓力真係幾大 朋友又唔敢搵 所以先咁得閒上黎傾計
連屋企d銀仔都搵埋出黎 得30蚊
都得 而家上網搵下考個牌幾錢先
拎$4000
好凍啊地盤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞