摩連奴:擺大巴?我當年帶皇馬終結巴塞統治

108 回覆
180 Like 12 Dislike
佢未黎之前對疤係完全冇得打
半隊副選都唔夠壓倒?
疤全盛炒佢5球喎 係雙核開始老化先慢慢比佢贏到
唔覺得佢咁有咩好自豪 佢國米先係佢生涯高峰
班傻9賤種知唔知撚點解?蝗有冇4 5 6過巴?
上年羅馬上上籤咪叫撚
睇live果陣都呆左
俾人黑走左件 但阿辛又入多球
佢意思應該係踢到成場波踢到疤無攻勢無埋門連波都控唔定先叫撚
你如果話唔出主力踢都贏就叫撚咁轟殘陣2-0痢都可以叫撚 但同出主力踢會唔會大炒無咩關係 始終唔同人腳
廢老tone
  摩帥還表示在自己執教皇馬前,皇馬已經忘記了贏波的感覺,是他幫助皇馬重新擊敗了當時的最佳球隊巴塞隆拿。摩帥說:「在我來之前,皇馬已經忘了勝利是什麼。當我們攻入決賽擊敗巴塞奪冠,那時他們已經25年沒贏過西班牙盃了。當我們贏得西甲冠軍,到現在的10年里,皇馬也只贏過了2次聯賽冠軍。」

「至於歐聯,他們取得了夢幻的成績,但是這是另一個故事了,不是我的故事。我的故事是,我執教皇馬時,巴塞是世界上最好的球會,我們打破了巴塞的統治。」
摩佬同人鬥控球就無啦

出副選都射14腳,對面得5射
過左最fit 果期啦 你有睇波就知
個黃牌係佢推球證?
你重新睇多次啦,係你死疤狗黑哨屈鳩牙朗插水呀先比第二張黃呀,停賽五場先係罰佢推球證呀
其實將防反發揮得淋漓盡致贏巴塞都可以叫撚巴啦
當年些路迪19%控球贏2:1直頭係撚巴專家
講咩數據射門都無咩意義
比利雲撚
講緊皇疤,你拉埋其他隊出黎講把撚咩''
不嬲都講緊皇馬今年係廢''
輸左仲要死撐,疤狗
你拎一場,不如睇下摩狗在位期間對疤戰績
華拉尼唔係施丹叫買既咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞