[COYS - Kane FC 無傾] 熱刺球迷吹水區 113

1001 回覆
12 Like 14 Dislike
前面D人傷晒,少林要擔大旗,有排唔洗走
西維爾簡奴迪
“I was watching Barcelona and the striker was Leo Messi,” Pochettino said. “You can play Llorente, Dele Alli, Lamela; you can play Kaziah Sterling, Troy Parrott, I don’t know. It’s not that you have to play with one specific striker. We are so crazy, the managers, that sometimes we decide to do something different.”
直接燈撚死咗dele
燈晒3件啦
路撚,lml 尋晚成pat屎咁
Sterling 睇路呀
再傷多一兩個嘅話連預備隊都唔夠人用lu 唔知jack roles有無機會
肥普落場踢
年年都係中段就傷半隊。
買人之外,應該要管理下班體能教練同隊醫。
今年算係比近幾年嚴重啲
但英明主席理撚得你 愈傷得多就愈唔洗買人 尋晚都有-6 3分 以後都係咁
講左好多年啦
由京治果個年代已經講緊 d人下下一傷就傷勁耐
嗰陣King Woodgate 成日都輪住傷
其實佢邊度殘 睇佢相完全正常人咁
老蘭好撚慘 雪到硬哂一下子要佢正選
非戰之罪呀球own goal 同埋尋日中前場唔計佢其他都唔係踢得特別好啦 冇乜輸送咁制
脆又話出波準又剩 尋日係右路做既野求其搵隻港甲都做到
波轉邊到右路 向後傳比toby/傳返去中間位(仲要有兩三球又係好似打獌咁傳比對面
洪太更加唔洗講
拉住你好大機會一死一傷
加上女人反應慢,隨時拉撚翻住佢企係原地尖叫,到時就實死清光
你男友好聰明就真
好多傷殘影相唔覺啦
痙攣呢D真係相睇唔到
條女好正喎
個男人叫利維
個女人係肥普?
但佢啲問題雪唔雪都唔關事
係太慢
佢後生果時都係慢。根本人地係做二傳,打法都唔夾肥仔要求。肥仔果套打法只有全能的Kane 先配合到。你叫其他世界級前鋒黎都冇用。
尋日超人先叫有態架嘛
alli 傷幾耐

痴撚線D山俾人打完仲要拎牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞